آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۳۴۷
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گیلان:

رسانه مهمترین سلاح برای حضور فعال در جوامع انسانی است

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گیلان رسانه را مهمترین سلاح برای حضور فعال در جوامع انسانی دانست.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از رشت، سرهنگ رسول جلائی صبح امروز در سومین نشست هم اندیشی پرامون اولین جشنواره رسانه و دفاع مقدس که صبح امروز در سالن رحمدل مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیا(ص) برگزار شدٰ، اظهار داشت: اگر بخواهیم جاوادنه بمانیم باید در نشر و ترویج آثار مادی و معنوی جامعه حرکت کنیم و جامعیت عمل که به معنای توانایی استفاده از تمام ابزار های تبلیغی است را به نحو احسن به ظهور برسانیم.
 
وی تصریح کرد: فرهنگ و ارزش های خلق شده در دوران دفاع مقدس نیازمند حضوری جاودانه به ابزرهای تبلیغی دارد و شاید خصوصیت برنامه های فرهنگی به این معطوف است که بتواند خود را به رسانه و ابزارهای تبلیغی نزدیک کند.
 
سرهنگ جلائی مطبوعات، خبرگزاری ها، نشریات و صدا و سیما را فرصت مناسبی جهت جاودانگی فرهنگ دفاع مقدس خواند.
 
وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از ارش های خلق شده در دوران دفاع مقدس به واسطه رسانه تثبیت و به بدنه جامعه تزریق شد، گفت: امروز هم اگر بخواهیم این فرهنگ را جاودانه کنیم باز هم رسانه ها می توانند در ترویج و نهادینه شدن فرهنگ دفاع مقدس کمک کنند.
 
 مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان با اشاره به اینکه استان گیلان دارای بیشترین روزنامه، فصل نامه و هفته نامه است، اظهار داشت: متاسفانه کمتر رسانه ای در جهت ترویج و نشر ارزش های دفاع مقدس در حیطه جغرافیایی استان فعالیت می کند.
 
وي در ادامه افزود: ما به دنبال کشف و شکوفایی استعداد ها  در زمینه دفاع مقدس در اصحاب رسانه هستیم زیرا بنا داریم به ارتقای فرهنگ جامعه کمک کنیم و از تجربیات گذشته برای رسیدن به آينده ای مملو از سربلندی دست یابیم.
 
سرهنگ جلائي به برگزاری اولین جشنواره رسانه و دفاع مقدس در اردیبهشت امسال در استان  اشاره كرد و گفت: امیداوریم با برگزاری این جشنواره به فضای ارزشی و حیاتی جامعه کمک کنیم.
 
یادآور می شود، در این نشست جمعی از دانشجویان بسیجی خبرنگار نیز حضور داشتند./انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار