به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حسین شکفته، رئیس دانشگاه جیرفت ، گفت: در چند سال اخیر دانشگاه جیرفت توانسته با استفاده از توان بالای اعضای هیات علمی و همچنین وجود پتانسیلهای منطقه از جمله باستانشناسی ارتباط خوبی با دانشگاههای معتبر خارجی ایجاد کند و در همین راستا در قالبت استفاده از طرح اراسموس پلاس موفق عمل کرده است.
شکفته با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت در راستای ایجاد قطب باستان شناسی در شهرستان و دانشگاه جیرفت تلاش میکند، خاطرنشان کرد: وجود زیگورات ها و اشیا کشف شده از تمدن حوزه هلیل رود و همچنین کاوشهای مختلف باعث شده شهرستان جیرفت به عنوان یکی از مهمترین مناطق باستان شناسی دنیا شناخته شود.
وی تصریح کرد: دانشگاه جیرفت نیز در این راستا با ایجاد تفاهمنامه همکار با دانشگاههای آلمان، ایتالیا، آمریکا و هند توانسته در راستای شناساندن این تمدن و همچنین ادامه کاوشهای باستان شناسی گامهای بزرگی بردارد.
شکفته بیان کرد: در راستای بهرهمندی از تفاهم نامههای همکاری دانشگاه جیرفت و سایر دانشگاههای خارجی و همچنین اتحادیه اروپا، دانشجوی رشته باستان شناسی (محمد صادق کریمی) دانشگاه با استفاده از طرح اراسموس پلاس به دانشگاه پادوا در ایتالیا اعزام شده است.
وی افزود: طرح اراسموس پلاس یکی از برنامههای اتحادیه اروپا در زمینه آموزش، پرورش و آموزش نیروهای جوان است که طی این برنامه سالانه دانشگاهها با انعقاد قرارداد با یکدیگر با تایید و نظارت اتحادیه اروپا به تبادل دانشجو، استاد و کارشناس تخصصی یا اداری میپردازند. همچنین دانشگاههای طرف قرارداد میتوانند بر روی پروژهای مشترک کار کنند.
کلیه هزینههای برنامه اراسموس پلاس توسط اتحادیه اروپا پرداخت میشود. این برنامه فرصت بسیار مناسبی برای افزایش تعاملات بینالمللی دانشگاه ها و انتقال دانش و تجربیات نوین به داخل کشور است.