آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۴۱۳۵
به دنبال کمبود منابع ارزی

افزایش ۴۰ درصدی قیمت دارو‌های گیاهی

نائب رئیس انجمن داروسازان کمبود منابع ارزی را عامل کمبود دارو در کشور دانست و افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت دارو‌های گیاهی و افزایش ۵ تا ۶ برابری قیمت دارو‌های خارجی را نیز پیش بینی کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی فاطمی نائب رئیس انجمن داروسازان با برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفتگو در رابطه با علت اصلی افزایش قیمت دارو مصاحبه کرد.

وی کمبود منابع ارزی را عامل کمبود دارو در کشور دانست و افزود: دارو‌های خارجی و مواد اولیه مورد نیاز برای تولید دارو باید با ارز ۴۲۰۰ تومانی تأمین شوند، اما از آنجایی که دولت در اعتبارات و بودجه خود دچار مشکل است موفق به تامین و تزریق ارز مورد نیاز به صنعت دارو نشد و همین موضوع کمبود دارو را رقم زد.

فاطمی یادآورشد: دولت برای سال ۱۴۰۱ پیش بینی کرده بود که ارز نیمایی به دارو تخصیص پیدا کند و ما به التفاوت آن هم به سازمان‌های بیمه پرداخت شود.

نائب رئیس انجمن داروسازان افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت دارو‌های گیاهی و افزایش ۵ تا ۶ برابری قیمت دارو‌های خارجی را پیش بینی کرد و گفت: البته مجلس برآورد کرده که بین ۸۰ تا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز داریم که به سازمان‌های بیمه تخصیص داده شود و فشاری به مردم وارد نشود، اما در کشور ما اول گرانی اتفاق می‌افتد و بعد از سازمان‌های بیمه حمایت می‌شود.

وی با بیان اینکه سازمان‌های بیمه گر حدود یک سوم هزینه دارو را پرداخت می‌کنند گفت: این درحالیست که سازمان‌های بیمه گر باید بالای ۷۰ درصد از هزینه دارو را بپردازند تا پرداختی از جیب بیمار کاهش پیدا کند، اما این اتفاق نمیفتد و زمانی هم که کارخانه‌های داروسازی با کمبود منابع مواجه شوند ممکن است خطوط تولیدشان متوقف و کمبود دارو ایجاد شود.

فاطمی در مصاحبه با رادیو گفتگو تقویت سازمان‌های بیمه برای پوشش هزینه‌های دارویی بیماران را ضروری خواند و بر آن تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار