کد خبر:۱۰۰۴۶۱۲
با حمایت صندوق نوآوری؛

کارخانه تولید مواد اولیه انسولین افتتاح شد

کارخانه تولید مواد اولیه انسولین شرکت دانش‌بنیان ویتان فارمد که با حمایت ۵۰ میلیارد تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی راه‌اندازی شده است، عصر پنجشنبه افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارخانه تولید مواد اولیه انسولین شرکت دانش بنیان ویتان فارمد که با حمایت ۵۰ میلیارد تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی راه‌اندازی شده است، عصر پنجشنبه در جریان سفر استانی هیات دولت به استان البرز با حضور وزیر جهاد کشاورزی به بهره‌برداری رسید.


علی حدادی نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، چهارباغ و طالقان درحاشیه این مراسم گفت: با راه‌اندازی این خط تولید علاوه بر ایجاد اشتغال برای بیش از ۲۵۰ نفر، در تولید انسولین داخلی نیز می‌توانیم خودکفا باشیم. این محصول از نظر کیفیت قابل رقابت با نمونه مشابه خارجی است و هم اکنون در مرحله مطالعات بالینی هستیم.


وی با بیان اینکه با دستیابی به این فناوری، ایران هفتمین کشور دارنده دانش تولید و ساخت ماده اولیه انسولین خواهد بود، تصریح کرد: پیش از این دانش تولید ماده اولیه این محصول در انحصار کشور‌های آلمان، ایتالیا، آمریکا، دانمارک، هند و چین بود.


گفتنی است این شرکت دانش بنیان که با سرمایه‌گذاری ۱۲۶ میلیون یورویی شرکت ویتان فارما آلمان در شهرک صنعتی نظرآباد احداث و راه‌اندازی شده است، با حمایت ۵۰ میلیارد تومانی (وام بانکی سرمایه در گردش) صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید انسولین قلمی (گلارژین) با برند «گلاین» تحت لیسانس ویتان فارما آلمان در کشور شده است.


این شرکت دانش بنیان تولید ماده اولیه انسولین را برای نخستین بار در ایران و خاورمیانه از سل لاین تا محصول نهایی به منظور تامین نیاز بازار داخلی و خودکفایی ملی در دستور کار خود قرار داده است.


بر اساس این گزارش، سالانه در حدود ۳۰۰ میلیون یورو صرف واردات انسولین به کشور می‌شود که با تولید این انسولین قلمی (گلارژین) در کشور، صرفه‌جویی ارزی حداقل به میزان ۳۰ درصد صورت خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار