وی در این دیدار که آقای دکتر شهیکی، رئیس پارک علم و فناوری استان و معاونین معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور نیز حضور داشتند، با بیان اینکه پارک علم و فناوری استان عضو دائمی همه جلسات استان است خاطر نشان کرد: از ابتدای حضور در سیستان و بلوچستان همواره به نقش و تاثیر پارک علم و فناوری و دانشگاهها در توسعه استان و رفع محدودیتها اعتقاد داشته ایم و در تلاش هستیم ظرفیتهای موجود در این مراکز را در حوزه اجرا عملیاتی نماییم.
مدرس خیابانی موضوع آب را مهمترین اولویت در سیستان و بلوچستان برشمرد و با اشاره به حفر سه حلقه چاه آب ژرف در منطقه سیستان، استقرار آب شیرین کن در محل این چاه ها را خواستار شد.
وی ادامه داد: تاکنون چاه آب ژرف شماره ۴ در منطقه گشت سراوان یک هزار متر حفاری شده است و برای تامین بخشی از آب مورد نیاز بخش های شرب، صنعت و کشاورزی استان نیاز به حفر چاههای ژرف دیگر هستیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز در ادامه به پارک علم و فناوری استان ماموریت داد در خصوص مساله آب در استان اهتمام ورزد.
سورنا ستاری در رابطه با حفر چاههای ژرف جدید از سوی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دکل های حفاری چاهای جدید آب ژرف طی سه ماه آینده به استان ارسال می شود.
همچنین در این دیدار در خصوص برنامه زمانبندی استقرار آب شیرین کن در محل چاه های ژرف شماره ۳،۲،۱ توافق شد.
گفتنی است، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در حاشیه این دیدار طی تماس تلفنی با علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو، در خصوص تامین منابع مالی حفر ۷حلقه چاه ژرف دیگر در سیستان و بلوچستان گفتگو کرد و از پیگیری این معاونت برای اجرایی شدن این موضوع خبر داد.