
عبدالملکی:
بخش قابل توجهی از دستاوردهای مهم، صرفا با سالمسازی مدیریتی به دست میآید
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تجربه مدیریتی در همین مدت کوتاه دولت مردمی نشان داده که بخش قابل توجهی از دستاوردهای مهم، صرفا با سالمسازی مدیریتی و با همین ظرفیتهای موجود به دست میآید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، «حجتالله عبدالملکی»، در حساب شخصی توئیتر خود نوشت: ذوب آهن اصفهان که در مجموعه وزارت مردم به تازگی تغییر در راس خود را تجربه کرده در ماههای پایانی سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۶ رکورد تولیدی قابل توجه کسب کرد و توانست رکورد تولید چدن در ۵۰ سال گذشته به میزان ۲۷۶۹۰۰۰ تن و رکورد تولید ماهیانه چدنمذاب به میزان ۲۵۰۸۷ تن در بهمن ماه ۱۴۰۰ را بشکند؛ همچنین شکست رکورد تولید پنجاه سال گذشته در کک خشک نیز با تولید ۱۲۲۳ هزار تن درسال ۱۴۰۰ محقق شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.