کد خبر:۱۰۰۶۰۸۷
طبق ارزیابی‌های سال ۱۴۰۰؛

حضور پررنگ شرکت‏‌های حوزه سلامت در باشگاه صادرات دانش بنیان

از مجموع ۶۰۰ شرکت که باشگاه صادرات دانش بنیان در سال ۱۴۰۰ ارزیابی کرده است، شش شرکت موفق به کسب نشان ۵ ستاره شدند که چهار شرکت آن‌ها در حوزه فناوری سلامت است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از مجموع ۶۰۰ شرکت که باشگاه صادرات دانش بنیان در سال ۱۴۰۰ ارزیابی کرده است، شش شرکت موفق به کسب نشان ۵ ستاره شدند. از این میان، چهار شرکت در حوزه‌ی فناوری «دارو و فرآورده‌های پیشرفته‌ی تشخیص و درمان» و دو شرکت در حوزه‌ی "ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته" فعال هستند.

باشگاه صادرات دانش بنیان در سال گذشته تعداد ۶۰۰ شرکت دانش بنیان را براساس سه معیار اصلی: فنی، شرکتی و فروش مورد ارزیابی تفصیلی قرار داد و آن‌ها را از نظر میزان آمادگی برای صادرات در گروه‏های ۵ ستاره تا ۲ ستاره طبقه‏ بندی کرد.

طبق ارزیابی‏های صورت گرفته در باشگاه صادرات دانش بنیان، چهار شرکت سینا ژن، آریوژن فارمد، پیشتاز طب زمان و فراورده‌های پویش دارو که در حوزۀ سلامت و بهداشت فعال هستند، در جمع شرکت‌های پنج‌ستاره قرار دارند. این شرکت‌ها محصولاتی همچون دارو‌های ضدسرطان، دارو‌های هموفیلی و آرتریت روماتوئید، کیت‌های تشخیص آزمایشگاهی، دارو‌های نوترکیب بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک و دارو‌های ام اس را تولید می‌کنند.

طبق معیار‌های باشگاه صادرات دانش بنیان، شرکت‏هایی که توان فنی بالا و زیرساخت‏های صادراتی قوی دارند، در زمره‏ی شرکت‏های پنج‌ستاره قرار می‌گیرند. این شرکت‌ها علاوه بر کسب حداقل ۸۰ درصد از کل امتیاز‌ها در معیار‌های ارزیابی باشگاه، باید دارای تجربۀ حداقل یک میلیون دلار صادرات بوده و محصولات برتر آن‌ها بتوانند ۶۰ درصد امتیاز در معیار‌های فنی باشگاه را کسب کند.

باشگاه صادرات دانش بنیان از پاییز ۱۳۹۹ با حمایت مرکز تعاملات بین الملل معاونت علمی و با هدف تقویت برند ملی و تغییر نگرش کشور‌ها نسبت به ظرفیت محصولات دانش بنیان ایرانی فعالیت خود را آغاز کرده است. این باشگاه، چهار برنامۀ اصلی شامل شناسایی و رتبه‌بندی شرکت‏های دانش‏بنیان، تلاش برای رشد شرکت‏ها، تلاش برای توسعه‌ی بازار‌های صادراتی و همگراکردن ظرفیت تمام نهاد‌ها در مسیر توسعه صادرات دانش بنیان را دنبال می‏کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار