آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۷۹۱۷

رمضان شریف: قلعه بنا شده در ذهن صهیونیست‌ها فرو ریخته

رئیس ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تاکید کرد: با شکسته شدن رویای شکست ناپذیری ارتش صهیونیستی، قلعه بنا شده در ذهن صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی فرو ریخته است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در آستانه فرارسیدن روز جهانی قدس و رستاخیز امت اسلامی در حمایت از آرمان قدس و فلسطین؛ رمضان شریف رئیس ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه به توفیق الهی فردا شاهد روز قدس متفاوتی خواهیم بود، گفت: تلاقی روز جهانی قدس امسال با تحولات اخیر و پیروزی‌های روزافزون و گسترده انتفاضه قدس و مبارزه ملت فلسطین که در سراسر سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸، ۱۹۶۷، کرانه باختری و غزه و پهنه ۲۷ هزار کیلومتری اشغالگری رژیم غاصب پدیدار شده است، بیانگر فروپاشی اراده آهنین سیستم‌های دفاعی و امنیتی صهیونیست‌ها است و نویدبخش روز قدس متفاوتی در تاریخ جهان اسلام خواهد بود.

وی افزود: روز قدس فردا در شرایطی در تاریخ امت اسلامی و مبارزات ملت فلسطین ثبت می‌شود که ابهت ظاهری ارتش رژیم جعلی و موقت صهیونیستی در هم فرو ریخته است و صهیونیست‌ها خود نیز به این واقعیت اذعان دارند.

رئیس ستاد انتفاضه و قدس با تاکید بر اینکه تو هم شکست‌ناپذیری ارتش صهیونیستی نتیجه‌ای جز آبروریزی برای صهیونیست‌ها و حامیان آن نداشته است، تصریح کرد: به فضل الهی همانگونه که مقام معظم رهبری و، ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) شارت داده‌اند، با شکسته شدن طلسم شیطانی غصب فلسطین، فوری‌ترین مسئله جهان اسلام یعنی فلسطین با انرژی عظیم امت اسلامی حل خواهد شد.

رمضان شریف با دعوت از اقشار و آحاد مختلف ملت مومن، انقلابی و بابصیرت ایران اسلامی برای حضور باشکوه، منسجم، متراکم و گسترده در راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس گفت: بعد از دو سال راهپیمایی خودرویی به دلیل شرایط کرونایی کشور، ملت مسلمان و روزه‌دار ایران با حضور گسترده خود در همه شهر‌ها و روستا‌های کشور با رعایت دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی، حماسه بزرگ و شگفت انگیز دیگری در صحنه حمایت از مبارزه ملت مظلوم و مقتدر فلسطین خلق خواهند کرد و تاثیرات و پیامد‌های آن در صحنه دستاورد‌های پیروزمندانه امت اسلامی در این عرصه مقدس را به رژیم پلید و موقت صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آن یادآور خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار