
کد خبر:۱۰۰۷۹۸۴
ستاد اطلاع رسانی امنیتی عراق اعلام کرد؛
عملیات ارتش عراق در اطراف «بغداد» و بازداشت ۳ عنصر تکفیری
نیروهای ارتش عراق طی عملیاتی در اطراف «بغداد» پایتخت این کشور موفق شدند ۳ تَن از تروریستهای تکفیری تحت تعقیب را شناسایی و بازداشت کنند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، سلسله اقدامات ضد تروریستی ارتش عراق در نقاط مختلف این کشور ادامه دارد. نیروهای عراقی عملیات جدیدی را در در اطراف استان بغداد، پایتخت این کشور انجام دادند.
نیروهای ارتش عراق طی عملیات مذکور موفق شدند ۳ عنصر تکفیری داعش را در اطراف بغداد شناسایی و آنها را بازداشت کنند. گفتنی است، چندی پیش نیز «طالب الموسوی» از فرماندهان حشد شعبی در استان دیالی از آغاز عملیات گسترده این گروه مقاومتی در نقاطی از این استان خبر داده بود.
الموسوی اعلام کرد که هدف اصلی از عملیات مذکور پاکسازی استان دیالی از لوث بقایای تکفیریهای داعش است. این فرمانده حشد شعبی تأکید کرده بود: عملیات نیروهای این گروه مقاومتی عمدتاً در منطقه «حاوی العظیم» دیالی متمرکز است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.