کد خبر:۱۰۰۸۹۶۹

توافق جدید روسیه و چین برای زمین زدن ارزش دلار

سفیر چین در مسکو خبر داد که بانک‌های مرکزی روسیه و چین در مورد استفاده و ترویج سیستم‌های پرداخت ملی دو کشور مذاکره خواهند کرد.

توافق جدید روسیه و چین برای زمین زدن ارزش دلاربه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فرستاده پکن در مسکو در گفتگو با خبرگزاری تاس گفت، بانک‌های مرکزی روسیه و چین در مورد استفاده و ترویج سیستم‌های پرداخت ملی دو کشور بحث و گفتگو خواهند کرد.

ژانگ هانهویی توضیح داد: «با توجه به ترویج و استفاده از سیستم‌های پرداخت ملی «میر» و «چاینا یونیون پی» در هر دو کشور، در مورد این موضوع از سوی هر دو طرف همفکری و مذاکره صورت خواهد گرفت.»

از زمانی که دسترسی بانک‌های روسیه به سامانه مالی جهانی قطع شده است، سامانه‌های پرداخت «میر» و «یونیون پی» از معدود گزینه‌های مسکو برای پرداخت‌های خارجی هستند.

«ویزا» و «مسترکارت» نیز از جمله شرکت‌های غربی هستند که فعالیت خود را در روسیه متوقف کرده‌اند.

سفیر چین در مسکو گفت، پکن از یک بانک تسویه حساب برای انجام فعالیت‌ها به یوآن در خاک روسیه استفاده خواهد کرد تا مبادلات تجاری میان دو کشور تضمین شود؛ مبادلاتی که روسیه انتظار دارد تا سال ۲۰۲۴ به ۲۰۰ میلیارد دلار برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار