به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه نهمین جشنواره آموزشی دانشگاه تهران در پاسخ به این سوال که آیا محدودیت جدیدی برای حوزه پوشش و رفتوآمد دانشجویان در دانشگاهها مصوب شده است، توضیح داد: هیچ محدودیت جدیدی در این زمینه اعمال نشده است؛ البته ضرورتی به پرسش این سؤالات وجود ندارد چرا که جامعه دانشگاهی ما فرهیختهتر از آن هستند که نیاز باشد با قوه قهریه با دانشجویان برخورد کنیم دانشجویان خودشان میدانند که حضور در دانشگاهها، کلاس و محضر استاد شرایط و حرمت خاصی دارد و باید آن را رعایت کنند.
وزیر علوم ضمن اشاره به اینکه اگر ما بخواهیم با قوه قهریه در حوزه پوشش دانشجویان استفاده کنیم در شأن دانشجویان نیست، افزود: با توجه به اینکه دانشجویان دو سال هم در دانشگاهها حضور نداشتند باید در جریان آییننامههای جدید اعم از آموزشی، فرهنگی و پوششی قرار بگیرند و آموزشهایی در این زمینه داده شود.
زلفی گل درباره آخرین تصمیمگیریها در خصوص حذف کنکور گفت: سیاست کلی این است که به سمت تأثیر کمتر کنکور برای ورود به دانشگاهها حرکت کنیم تا فشارهای روانی به داوطلبان کمتر شود تا در ازای آن تأثیر سوابق تحصیلی نقش پررنگتری برای انتخاب و ورود دانشجویان در دانشگاهها داشته باشد.
وی تاکید کرد: برای رشتههای پرطرفدار دانشگاهها که حدود ۱۵ درصد از ظرفیت را تشکیل میدهند، بدون شک باید کنکور برگزار شود.
وزیر علوم ضمن بیان این مطلب که براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی سوابق تحصیلی تأثیر قطعی در انتخاب داوطلبان برای ورود به دانشگاهها را خواهد داشت، تصریح کرد: عمده رشتههای دانشگاهها براساس سوابق تحصیلی دانشجو پذیرش میکنند.
زلفی گل با اعلام اینکه بخشی از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد کنکور ۱۴۰۲ اجرایی میشود، در خصوص احتمال تعویق برخی آزمونهای سراسری گفت: تصمیم نهایی در این زمینه بر عهده شورای سنجش و پذیرش آموزش خواهد بود و در مورد این موضوعات تصمیمگیرنده شورا است و تاکنون تصمیمی در این زمینه گرفته نشده است.
وی در پایان نیز خاطرنشان کرد: شورای سنجش و پذیرش معمولا انضباط آموزشی را در تصمیمگیریهای خود ملاک قرار میدهد و در آن یک فرد تصمیمگیرنده نیست.