آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۱۰۱۵

وعده «خبر بسیار خوب» طالبان درباره بازگشت دختران به مدارس متوسطه

طالبان وعده خبر خوب در مورد تحصیل دختران در افغانستان را داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر کشور گروه طالبان در گفتگویی کم سابقه که روز دوشنبه توسط سی ان ان پخش شد، وعده «خبر بسیار خوب» درباره بازگشت دختران به مدارس متوسطه را اعلام کرد.

«سراج الدین حقانی»، وزیر کشور طالبان در این ارتباط گفت: «هیچ کس مخالف تحصیل زنان نیست.»

حقانی اشاره کرد که «مکانیسمی برای آموزش دختران در نظر گرفته شده» با پوشش در مدارس مرتبط است و توضیح داد که آموزش باید بر اساس «فرهنگ» افغانی و «قوانین و اصول اسلامی» باشد.

به گزارش مهر، گزارش‌های زیادی مبنی بر اینکه دختران در رده‌های سنی خاصی نمی‌توانند در افغانستان درس بخوانند و به مدرسه بروند، منتشر شده و در حالی که مدارس افغانستان به روی دانش آموزان پسر بازگشایی شده است، سرنوشت تحصیل برخی دختران افغانستانی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

وزارت معارف طالبان، هفت ماه پس از به قدرت رسیدن، در روز بازگشایی مدارس دخترانه، اعلام کرد که تمام مدارس دخترانه تا اطلاع ثانوی بسته خواهد بود و این تعطیلی تا به امروز ادامه دارد. علت این تعطیلی، نبود «لباس مکتب» مناسب عنوان شده است. طالبان در این باره توضیح داد: «هرگاه مطابق شریعت، رسم و رواج و فرهنگ افغانی لباس مکتب طراحی شود، آن گاه بر اساس حکم رهبری طالبان مکاتب دخترانه آغاز خواهد شد.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار