آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۱۵۴۲

سی‌ان‌ان: ایران برای دور زدن تحریم‌ها به روسیه کمک می‌کند

ایران به روسیه راه‌های دور زدن تحریم‌ها را یاد می‌دهد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه ایتالیایی ایل‌جورناله، ضمن انتشار این خبر نوشت: افزایش تولید داخلی، پرداخت بدهی به منظور جلوگیری از تنزل بیشتر و نیز افزایش ارزش روبل با چشم‌انداز استفاده از آن برای پرداخت گاز. این‌ها راهبرد‌های دولت کنونی روسیه هستند که هدفشان خنثی کردن تأثیرات تحریم‌های غربی در اقتصاد این کشور هستند. البته این‌ها ممکن است کافی نباشند. مسکو ممکن است نه فقط و نه چندان متحد، بلکه معلمان واقعی و تمام‌عیاری پیدا کند که سال‌هاست تحریم‌ها را دور زده‌اند. اینجاست که ایران ممکن است به کمک فدراسیون روسیه بیاید.

ایران دهه‌ها با تحریم‌های غرب مواجه بوده است. این تحریم‌ها به‌ویژه به این علت اتخاذ شده بود که ایران را مجبور کنند درخصوص پرونده هسته‌ای مذاکره کند. اما در حقیقت تحریم‌ها تأثیر چندانی نداشته است. به‌طوری که ایران از برنامه هسته‌ای‌اش دست نکشیده است. همه چیز به‌عنوان مثال با روش Malaysia blend صورت می‌گیرد. تعدادی کشتی شب هنگام به سمت بندرگاه‌های جنوب شرق آسیا و اکثرا به مالزی اعزام می‌شوند. زمانی که به نزدیکی سواحل این کشور یا سایر کشور‌های منطقه می‌رسند، ترانسپوندر خود را خاموش می‌کنند تا دیگر مکان‌یابی از آن‌ها امکان‌پذیر نشود.

سپس سایر کشتی‌ها به آن‌ها نزدیک می‌شوند و این‌گونه نفت خام تحویل داده می‌شود که سپس راهی بازار‌های بین‌المللی می‌شود. ایرانی‌ها ابداع‌کننده این تاکتیک نیستند و در مدیترانه برای قاچاق نفت در فراساحل مالت یا لیبی به‌کار می‌رود. لیکن تهران بار‌ها موفق شد آن را به ثمر برساند.

امروز مسکو می‌تواند از ایران نحوه دور زدن تحریم‌ها و کاهش تأثیرات آن‌ها را بیاموزد. به عقیده شبکه سی ان ان این کمک از هم‌اکنون آغاز شده است. اگر در مورد ایران صحبت از تاکتیک Malaysia blend بود برای روس‌ها Latvian blend نامگذاری شده است. مسکو در این رابطه از تهران توصیه‌هایی دریافت کرده است. ایرانی‌ها نیز به نوبه خود پذیرفتند در این راه به روسیه کمک کنند و در ازای آن از این کشور خواستند برای دستیابی به یک توافق هسته‌ای جدید به آن‌ها کمک کند.

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار