پيام سازمان تبليغات اسلامي به مناسبت ليالي شريف قدر
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي، در اين پيام آمده است: ماه مبارك رمضان سال 1429 هجري قمري آرام آرام به پايان خود نزديك ميشود و آنانكه از خوان پرنعمت ضيافتالله بهره برميگيرند اكنون سرتاپايشان را شور و شوق برخورداري از اين اكرام و فضل الهي فرا گرفته است؛ بهويژه آنكه در دهه سوم اين ماه پربركت، ليالي گرانقدر و پرفيض قدر نيز قرار گرفته است.
ليلهالقدر شبي است كه به فرموده قرآن كريم از هزار ماه بهتر است و فرشتگان الهي آن شب را تا سپيدهدمان بر زمين نازل ميشوند و مقدرات بندگان خدا بر آنان عرضه ميكنند.
شبهاي قدر در ماه مبارك رمضان فرصتي گرانقدر است تا بندگان صالح خدا روح زنگارگرفته از عادات دنيوي را در چشمه جوشان فيض باريتعالي صفايي بخشند و در اين شبها تسبيح فرشتگان را به گوش جان بشنوند كه از شام تا سحر بر بام فلك همنوا با مؤمنان زمين طنينانداز است.
سازمان تبليغات اسلامي ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات مردم مؤمن و خداجوي ايران اسلامي، توفيق درك فيوضات بيكران شبهاي قدر را از خداوند تبارك و تعالي براي اين ملت مسئلت دارد./انتهاي پيام/