کد خبر:۱۰۱۴۷۵۵

ویروس کرونا و آبله میمون دست به دست هم بدهند چه می‌شود؟

رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: بیماری آبله میمون شبیه آبله معمولی بوده و جای نگرانی نیست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر ایرج خسرونیا روز سه شنبه در سی و دومین همایش متخصصان داخلی افزود: ویروس آبله میمونی شبیه آبله معمولی است، ولی با خطر کمتر و اولین بار در سال ۱۹۵۸ در میمون‌های آزمایشگاهی دیده شد و به همین دلیل نامش آبله میمون نهاده شد.

وی افزود: کشور‌های آفریقایی سالهاست که درگیر این بیماری هستند، ولی اخیراً آمریکا و اروپا هم آلوده شده و باید منتظر باشیم به ایران هم بیاید و شاید آمده باشد.

وی اظهارداشت: در اصل بیشتر جوندگان حامل این ویروس هستند و علایم آن شبیه آنفلوانزا با تورم غدد لنفاوی است.

رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه دوره نهفتگی آبله میمونی از پنج تا بیست و یک روز است، گفت: تب، لرز، درد عضلانی، خستگی از علایم بارز آبله میمون است؛ بثورات پوستی و خارش و ضایعات درد ناک در تمام بدن دیده می‌شود.

وی اظهار داشت: علل ناشناخته‌ای برای آن مطرح می‌کنند و شاید با سوش جدیدی روبرو هستیم.

وی تاکید کرد: این بیماری اکنون درمان خاصی ندارد، ولی واکسیناسیون تا ۸۵ درصد از شیوع و وخامت آن جلوگیری می‌کند بنابراین برای جلوگیری از شیوع آن باید آمادگی لازم را داشته باشیم.

به گفته خسرونیا، باید در نظر داشته باشیم اگر ویروس کرونا و آبله میمون دست به دست هم بدهند سوش جدیدی را تشکیل می‌دهند که واکسن‌ها و دارو‌های فعلی تأثیری در جلوگیری از شیوع آن نخواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار