به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سهیل واشقانی فراهانی، سرپرست دانشگاه تفرش در آیین تجلیل از خیرین حامی این دانشگاه گفت: با همت والای خیرین حامی دانشگاه تفرش تاکنون بیش از ۹ هزار متر مربع فضای آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی در این دانشگاه تجهیز، بازسازی و احداث شده است که با این امر خداپسندانه، بستر ارتقاء زیرساختهای آموزشی، تحقیقاتی در این دانشگاه در کنار مساعدتهای مسئولین فراهم شده است که امیدواریم این فعالیتها تداوم یابد.
واشقانی فراهانی داشتن هیئت امنا و هیئت ممیزه در دانشگاه تفرش را از نشانههای پیشرفت این دانشگاه برشمرد و اظهار کرد: وزیر علوم با تصویب هیئت امنا و هیئت ممیزه در دانشگاه تفرش به این مجموعه علمی اعتماد کردند بنا براین باید دانشگاه از این بستر به نحو شایسته استفاده نماید.
سرپرست دانشگاه تفرش با اشاره به فراهم شدن بسترهای توسعه این دانشگاه افزود: علاوه بر مساعدتهای مسئولین، دانشگاه تفرش برای توسعه و نقش آفرینی هرچه بیشتر در جامعه علمی نیازمند حمایت و همت خیرین گرانقدر است و امیدواریم خیرین حامی دانشگاه همچون گذشته مارا برای تحقق این هدف یاری کنند.
فرزاد مخلصالائمه، استاندار مرکزی نیز در این آیین گفت: نقشه راه برای شکل دادن به نطام هویت استان مرکزی در حال تدوین است.
مخلص الائمه با بیان این که در این نظام هویتی ارکان متعددی میتوانند نقش آفرین باشد که بحث مفاخر استان یکی از این مولفهها است گفت: تفرش، آشتیان و فراهان مهد مفاخر کشور است که میبایستی این مفاخر پروری استمرار پیدا نماید که دانشگاه تفرش رکن مهم و استمرار این مفاخر پروری خواهد بود.
استاندار مرکزی ادامه داد: در نظام هویتی استان مرکزی نیز نقش علم، فناوری و نوآوری نقش کلیدی و بنیادی است و دانشگاه تفرش به لحاظ قدمت، شأن علمی و برنامه توسعه و استقلالی که به دست آورد در این نقشه راه از اجزا اساسی است و باید نقش اساسی و کلیدی خود را به خوبی اجرا کند.
وی تصریح کرد: این مطالبه ماست که دانشگاه تفرش باید جز ارکان مسیر توسعه علم، فناوری و نوآوری استان باشد.
مخلص الائمه ادامه داد: استان مرکزی با دارا بودن ۶۱ دانشگاه و ۲۳۲ رشته دانشگاهی میبایست هم در تعداد و هم در سهم شرکتهای دانش بنیان نقش اساسی خود را ایفا نماید و تمامی دانشگاههای معتبر استان از تمام ظرفیت خود برای تحقق این امر استفاده کنند که در این راستا مقدمات ایجاد بزرگترین شهرک هوشمند دانش بنیان کشور ایجاد شده است که به زودی مراحل اجرایی آن در استان مرکزی آغاز میشود.
وی اظهار کرد: دانشگاه تفرش با استقلال هیئت امنای خود تازه متولد شده است که در رسیدن به توسعه خود نیارمند همراهی و همدلی همه مسئولین میباشد.
ولی الله بیاتی، نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست ضمن برشمردن مصوبات مهم سفر وزیر علوم برای دانشگاه تفرش گفت: دانشگاه تفرش خیز جدیدی را برای توسعه خود در راستای این مصوبات برداشته است که میبایست نقش تاثیر گذار خود را هم در استان و هم در شهر به خوبی ایفا کند.
بیاتی افزود: با ایجاد هیئت امنای مستقل دانشگاه تفرش، استقلال این دانشگاه تضمین شد و تلاش میکنیم که تفرش شهر دانشگاهی و گردشگری باشد و به استان و کشور خدمات دهد.
وی ادامه داد: همه فرصتها برای جهش دانشگاه تفرش مهیا است و دانشگاه تفرش باید از این ظرفیت خود در راه تربیت انسانها استفاده کند.
در این آیین که با حضور خیرین حامی دانشگاه تفرش از جمله حاج هاشم سلیمی آشتیانی، حاج عبدالحسین یعقوبی نسب، ملوک کاریابی، دکتر شیر محمدی، مهندس کبیری و مهندس ایرج حسابی برگزار گردید خیرین حامی دانشگاه تفرش کمکهای مادی و خیرخواهانه خود را با هدف توسعه فرهنگ اقدامات خیرخواهانه به این دانشگاه هدیه کردند.