آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۵۳۷۶

آغاز پروژه‌های نوآورانه بین دانشگاه تبریز و هلدینگ کشاورزی کوثر

تفاهم‌نامه پژوهشی و فناورانه بین دانشگاه تبریز و هلدینگ کشاورزی کوثر و موسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، تفاهمنامه پژوهشی و فناورانه بین دانشگاه تبریز و هلدینگ کشاورزی کوثر و موسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر از شرکت‌های زیر نظر سازمان اقتصادی کوثر با حضور صفر نصراله زاده رئیس دانشگاه تبریز و محمد صادق واعظی مدیر عامل هلدینگ کشاورزی کوثر بهمراه علیرضا یوزباشی موسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر به امضاء رسید.

صفر نصراله زاده  رئیس دانشگاه تبریز در نشست امضای تفاهمنامه ضمن اشاره به برخی از توانمندی‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه تبریز بعنوان بزرگترین دانشگاه جامع شمالغرب کشور مخصوصا در حوزه کشاورزی، علوم دامی، فنی و صنعتی بر آمادگی ورود دانشگاه تبریز به حل مسائل و نیاز‌های پژوهشی و فناوری سازمان اقتصادی کوثر تاکید نمود و افزود: عملیاتی نمودن تفاهمنامه موجب بهره مندی هردو مجموعه از توانمندی‌ها و پتانسیل‌های متقابل و زمینه ساز پیشرفت کشور خواهد شد.

در ادامه نشست محمد صادق واعظی ضمن ارائه گزارش اجمالی از امکانات و پتانسیل‌های سازمان اقتصادی کوثر در زمینه کشاورزی افزود: سیزده شرکت فعال زیر مجموعه سازمان اقتصادی کوثر در زمینه‌های مختلف کشاورزی، دام و طیور، آبزیان و شیلات و سایر زمینه‌های مرتبط با کشاورزی در سطح کشور فعال هستند و برخی از آن‌ها در حوزه مرتبط جزء اولین تولید کنندگان کشور می‌باشند چنانچه موسسه کشاورزی کوثر تحت عنوان هلدینگ کشاورزی کوثر بزرگترین موسسه موجود در بازار سرمایه و بورس هست.

مدیر عامل هلدینگ کشاورزی کوثر با بیان این مطلب که این شرکت نسبت به همکاری با دانشگاه‌ها دو رویکرد مد نظر دارد افزود: استفاده از نوآوری و فنا وری‌های موجود در دانشگاه‌ها و آمادگی برای سرمایه گذاری جهت تولید انبوه فناوری‌ها از برنامه‌های این موسسه است و در این راستا آماده همکاری همه جانبه با دانشگاه تبریز در زمینه استفاده از توانمندی‌های متقابل هستیم.

در ادامه نشست علیرضا یوزباشی موسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر با اشاره به فعالیت ۲۷ شرکت در زمینه‌های مختلف فنی و عمرانی در موسسه اقتصادی کوثر افزود:علاوه بر شرکت‌های فعال در زمینه کشاورزی این موسسه در سایر حوزه‌های مهم نیز فعالیت می‌نماید و با توجه به پتانسیل‌های موجود در دانشگاه تبریز آمادگی داریم در زمینه برق، عمران، نانو و سایر فنا وری‌های نوین با دانشگاه تبریز همکاری نمائیم.

در این نشست جلال شیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز به معرفی اجمالی توانمندی‌های فنی وآزمایشگاهی دانشگاه و پتانسیل غنی اساتید و پژوهشگران دانشگاه تبریز در حوزه‌های مختلف پرداخت.

در پایان نشست تفاهمنامه سه جانبه امضاء و مقرر گردید در اسرع وقت با معرفی نمایندگان طرف قرارداد شیوه نامه اجرایی تدوین و تفاهمنامه وارد مرحله عملیاتی گردد.

بازدید از پردیس فناوری و نوآوری دانشگاه تبریز، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز و چند آزمایشگاه مرتبط از دیگر برنامه‌های جانبی مسئولین سازمان اقتصادی کوثر در دانشگاه تبریز بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار