به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شفیعی در آیین بهرهبرداری از ایستگاه هفدهم شهریورماه خط ۷ متروی تهران ضمن تبریک میلاد امام رضا (ع) گفت: این ایستگاه در منطقه شرقی بازار تهران و در مرز دو منطقه ۱۲ و ۱۴ قرار دارد و اهمیت بسیار زیادی در حوزه تسهیل تردد شهروندان منطقه دارد.
وی بیان کرد: یکی از تاکیداتی که مورد نظر شهردار تهران قرار گرفته، توجه به روح شهر در کنار توجه به کالبد آن است؛ لذا وضعیت معماری فضاهایی که شهرداری برای شهروندان احداث میکند و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در طراحی فضاها و نگاه به طراحی ایرانی و اسلامی مورد توجه مدیریت شهری قرار گرفته و در احداث این ایستگاه به خوبی رعایت شده است.
شفیعی ادامه داد: البته ممکن است هنوز به معماری اصیلی که باید وجود داشته باشد نرسیدیم و با آن فاصله داشته باشیم، اما فاصله زیادی در طراحی این ایستگاه با سایر ایستگاههای مترو قابل مشاهده است. امیدواریم برای سایر ایستگاهها و فضاهای شهر این ایستگاه به عنوان یک الگو قرار گیرد که قطعا این امر میتواند در روح شهر تاثیرگذار باشد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بیان کرد: امروز متروی تهران جزو متروهای پیشرو در دنیاست به شکلی که از ۲۱۵ شهر دارای مترو، تهران از نظر هزینه بهرهبرداری و کرایه مسافر ارزانترین مترو قلمداد میشود؛ اما از نظر طول شبکه و تعداد ایستگاهها بین ۲۰ تا ۳۰ متروی اول قرار گرفته است و این امر علیرغم همه مشکلاتی که بدخواهان برای کشور ایجاد کردهاند محقق شده است.
وی ادامه داد: در سال جاری برای متروی تهران ۶۰۰۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده که از این رقم ۱۵۰۰ میلیارد تومان از محل اوراق مشارکت و ۲۵۰۰ میلیارد تومان از منابع بودجهای شهرداری تهران تخصیص پیدا خواهد کرد. همچنین ۳۱ هزار میلیارد تومان نیز زمینه برای جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی در نظر گرفته شده است. به این ترتیب امیدواریم سرعت تکمیل خطوط مترو افزایش پیدا کند و تفاهمنامهای نیز شهرداری با گروه مپنا برای ساخت کامل یکی از خطوط منعقد کرده که امیدواریم این وعدهها نیز به زودی محقق شود.
شفیعی ادامه داد: افتتاح ۷ ایستگاه برای سال جاری و پایانهها و ورودیهای متعدد و تکمیل نواقص گذشته همگی در دستور کار قرار گرفته و براساس تاکید شهردار تهران ایستگاهها به صورت کامل و بدون هیچ نقصی به بهرهبرداری میرسد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود به موضوع استانداردسازی آسانسورهای ایستگاههای مترو اشاره کرد و افزود: سازمان استاندارد باید همکاری داشته باشد تا شاخصهای استاندارد ویژه آسانسورهای مترو را تدوین کند و بتوانیم از آنها استفاده کنیم و امیدواریم این روند سرعت پیدا کند.
در بخش دیگری از این مراسم درستی مدیرعامل متروی تهران نیز گفت: امروز صدوچهلوسومین ایستگاه متروی تهران افتتاح شد. ایستگاه ۱۷ شهریور خط ۷ مترو در مرز مناطق ۱۲ و ۱۴ واقع شده و نوزدهمین ایستگاه خط ۷ مترو قلمداد میشود که با افتتاح آن حد فاصل میدان بسیج تا میدان صنعت یکپارچه میشود. این ایستگاه هفدهمین ایستگاه در منطقه شهرداری است که به این ترتیب منطقه ۱۲ را غنیترین منطقه شهرداری به لحاظ مترو میکند و در کلان کاهش فاصله شمال و جنوب شهر را محقق میکند.
وی تاکید کرد: این ایستگاه در عمق ۳۵ متری زمین احداث شده و به عنوان ایستگاه تقاطعی خط ۶ و ۷ قلمداد میشود و میتوان در افزایش کیفیت تردد نقش بسزایی داشته باشد در این ایستگاه ۱۱۲ هزار مترمکعب خاکبرداری و ۷۰۰۰ مترمربع عملیات سنگکاری انجام شده و چیزی حدود ۳۷۵ میلیارد تومان هزینه داشته است با احداث این ایستگاه در مناطق ۱۲ و ۱۴ شرایط بهینهای برای جابهجایی مسافر و کاهش ترافیک رقم خواهد خورد.