به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آیتالله حسینی بوشهری، در دیدار اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حجتالاسلاموالمسلمین محسنیاژهای، گفت: دستگاه قضا و شخص ریاست محترم قوه قضائیه از یک جایگاه رفیعی در نظام اسلامی ما برخورداراست و این سخن را هم رهبر عزیز و فرزانه انقلاب بارها فرمودند و هم یک امر ارتکازی در بین هم خواص جامعه و هم عموم مردم ماست.
وی با بیان اینکه دستگاه قضا ملجأ و پناهگاه مردم است، تاکید کرد: مردم هر جا احساس میکنند حقی ضایع شده و نیاز به تظلم دارند اولین جایگاهی که به ذهن شان میرسد، چه به صورت حضوری و به صورت نامه و هر طریق دیگری که در اختیارشان هست به دستگاه قضا مراجعه میکنند و نقش دستگاه قضا برای فصل خصومات، برای رسیدگی به مسائل هم کلان جامعه از نظر سیستم و دارای دستگاه قضا و هم رسیدگی به مسائل مردم در استانها و شهرستانها واقعا یک نقش بی بدیلی است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: به باور بنده اگر دستگاه قضای ما همان دستگاه تراز یک نظام اسلامی باشد مردم احساس میکنند که آسایش و آرامش دارند و در سایهی عدالت دستگاه قضا زندگی همراه با یک نوع خوشبختی و آرامش خواهند داشت.
وی ادامه داد: دستگاه قضا شاید بتواند، بلکه بیش از شاید، اگر نقصی در دستگاه اجرا یا دستگاه قوهی مقننه وجود دارد، به خاطر آن رسیدگی عادلانه، آن نقص را هم برطرف کند و مردم با خیال راحت نسبت به نظام اسلامی، نسبت به دستاوردهای نظام اسلامی، و نسبت به آینده امیدوار باشند که امید از واژههایی است که در کمتر صحبتی از فرمایشات مقام معظم رهبری ما این جمله و این تعبیر را نبینیم. امید به آینده در حقیقت محرک هست برای ایستادن، مقاومت کردن، هم در مقابل دشمنان بیرونی و هم در مقابل نفوذیها و دشمنان داخلی.
آیتالله حسینی بوشهری بیان کرد: انتظارات زیادی از دستگاه قضا وجود دارد؛ لذا هر قاضی و رئیس دادگستری که در هر جا منصوب میکنید انتظار این جمع بزرگوار که سابقه جامعه مدرسین را حضرتعالی به خوبی میدانید این است که با یک نظارت عالیه از ناحیه حضرتعالی شکل گیرد که مردم احساس کنند که همان جا که مراجعه میکنند و لو در یک شهر کوچک یا در یک مرکز استان یا در خود مرکز آنجا کارشان گره نمیخورد، بلکه گره کشایی کار مردم هستند، ولی بر اساس اصول و ضوابطی که تبعا دستگاه قوه قضائیه دارد.