به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، منصور شیشه فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار کرد: ظرفیتهای خوب علمی و اجرایی در این شهرک وجود دارد که اینها با یکدیگر پیوند خوردهاند تا تولید محصولی برای اجرا در حوزههای مختلف داشته باشند.
شیشه فروش با بیان اینکه از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک میتوان در زمینه مشکلات زیستمحیطی استان از جمله مصرف بهینه آب، برق، انرژی و استفاده از پساب و تصفیه پساب کمک گرفت، بیان کرد: استان اصفهان و کشور هم اکنون با معضل بیابان زایی و کانونهای گردوغبار درگیر است و شهرک علمی و تحقیقاتی و شرکتهای دانش بنیان برای ارائه روشهایی در کنترل بیابان و اجرای طرحهای بیابان زدایی میتوانند کمک کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: همچنین در زمینه آلودگی هوا و کاهش منابع آلاینده در بخش صنعت و خودروها بیتردید میتوان از ظرفیتهای دانش بنیانی این شهرک استفاده کرد و دانش بنیانها باید به کمک رفع مشکلات زیست محیطی استان بیایند.
وی تصریح کرد: معضلاتی، چون کمبود منابع آب، خشکسالی و فرونشست زمین از جمله تهدیدات استان است که با توجه به پتانسیل علمی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دستگاههای اجرایی موظف شدند که از این ظرفیت برای اجرایی کردن طرحهای کاهش خطر و پاسخ به بحران کمک بگیرند.
شیشه فروش ابراز کرد: طبق قانون مدیریت بحران همه دستگاهها موظفند که مخاطرات را شناسایی کرده و برنامه کاهش خطر در خصوص هر یک از مخاطرات و پاسخ به آنها را تهیه کنند.
وی افزود: شرکتهای مستقر در این شهرک این ظرفیت را دارند که به دستگاهها کمک کنند برای اجرای این طرحها که ماحصل آن کاهش اثرات حوادث غیر مترقبه خواهد بود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اضافه کرد: در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به وضوح دیدیم که شهرک در حوزه پساب و تصفیه آن و نیز مصرف بهینه انرژی میتوانند راهکارهای مناسبی داشته باشند.