به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی دشتبانی دبیر روابط عمومی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: پنجمین جشنواره نشریات دانشجویی همزمان با بیست و سومین نشست سالیانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل برگزار میشود.
دبیر این دوره از جشنواره نشریات مستقل گفت: آثار دفاتر ۶۲ گانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور در موضوعات ویژه جهاد تبیین، عقلانیت در حکمرانی و عدالت خواهی ساختارمند به صورت ویژه و جداگانه داوری خواهند شد.
وی ادامه داد: آثاری که از مهرماه سال ۹۸ تاکنون منتشر شده قابل شرکت در جشنواره هستند. مهلت ارسال آثار تا ۱۵ مردادماه میباشد. بخشهای مختلف پنجمین دوره نشریات مستقل نیز به شرح ذیل است:
دشتبانی درباره بخشهای اصلی این جشنواره گفت: در این بخش دفاتر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور میتوانند نشریات ثبت شده و فعال خود را در بخشهای یادداشت نویسی، خبرنویسی، مصاحبه، صفحه آرایی و تیتر ارسال کنند، سقف ارسال در هر بخش حداکثر سه اثر میباشد.
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل درباره صفحات مجازی گفت: هدف از اضافه شدن این بخش به جشنواره رصد و بررسی دفاتر فعال و موفق در حوزه شبکههای اجتماعی میباشد و برای شرکت در این بخش لازم است آدرس صفحات مجازی فعال دفاتر در فرم ثبت نام در جشنواره ثبت شود
دشتبانی درباره تولیدات چند رسانهای تصریح کرد: در این بخش تولیدات تصویری و صوتی در دو بخش کلی کلیپ و پادکست تعریف شده است، همچنین سقف ارسال آثار در این بخش حداکثر تا ۳ اثر قابل ارسال است. لازم به ذکر است که منظور از ارسال آثار در این بخش فقط آثار مربوط به نشریات دفاتر نیست، دفاتر در این بخش میتوانند هر اثری تولیدی دفترخودشان را با هر موضوعی ارسال کنند.
وی با اشاره به اضافه شدن بخش اینفوگرافیک به جشنواره تصریح کرد: هدف از اضافه شدن این بخش در جشنواره سازماندهی شدن و همچنین ایجاد رقابت دفاتر در ارسال گزارش عمکرد (۳ ساله) دفتر خود میباشد به این شکل که طبق چارچوب کلی که برای شرکت در این بخش مشخص میشود، دفاتر میتوانندبرنامههای مهم و شاخص این سه سال خود رادر قالب یک اینفوگرافیک ارسال کنند.
دبیر روابط عمومی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل درمورد راهبرد برتر جشنواره عنوان کرد: هر عملیات رسانهای و همچنین اقدامات و برنامههای شاخص و الگوی موفق که دفاتر در این مدت تجربه کردند، واجد شرایط شرکت در این بخش از جشنواره هستند، مسائلی که همواره از مسائل اصلی و چالشهای این مدت تشکلها بوده است.
دشتبانی در پایان گفت: بصورت کلی هر راهبرد موفقی از نظر دفاتر بصورت یک سناریو (از ایده تا اجرا) و یا حتی بصورت ایده تنها به همراه پیوستهای لازم در قالب یک فایل در فرم ثبت نام جشنواره ارسال میشود و آثار ارسال شده پس از داوری و یا صحت سنجی اعلام و از راهبردهای برتر تقدیر به عمل خواهد آمد.