کد خبر:۹۸۱۴۱۳
مطالبه دانشجویان در نشست با معاون فرهنگی وزیر علوم؛

هادوی: درخواست برگزاری نشست جنبش دانشجویی با وزیر علوم / انتقاد از مراسم روز دانشجو در حضور رئیس جمهور

عضو اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان محور دیدار دانشجویان با کلانتری، معاون فرهنگی وزیر علوم را تشریح کرد.
هادوی: درخواست برگزاری نشست جنبش دانشجویی با وزیر علوم / انتقاد از مراسم روز دانشجو در حضور رئیس جمهور

هادوی، عضو اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص دیدار این اتحادیه با کلانتری، معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: برنامه بازدید و دیدار با تشکل‌های دانشجویی توسط معاون فرهنگی وزیر علوم در ایام ۱۶ آذر برگزار می‌شود که بر اساس برنامه ریزی اعلام شده فردا، ۱۴ آذر معاون وزیر علوم بازدیدی از اتحادیه جامعه اسلامی به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی خواهد داشت.

وی افزود: در این بازدید کلانتری، پیرامون موضوعات مختلف با دانشجویان صحبت خواهد کرد که مهمترین موضوع اتحادیه جامعه اسلامی پیگیری جلسات نشریات دانشجویی از معاون فرهنگی وزیر علوم است که این جلسات به چه صورت برگزار می‌شود. بعد از ۱۷ سال قرار است آیین نامه کمیته ناظر بر نشریات قرار است تغییراتی انجام شود. این تغییرات پیرامون جلسه‌ای که چهار تشکل بزرگ دانشجویی داشتند قرار است صورت گیرد که باید با کمک معاون فرهنگی وزارت علوم تغییرات این آیین نامه تسهیل شود و روند آن سریعتر انجام دهد.

وی ادامه داد: یکی از مطالبات ما تعیین مدیرکل فرهنگی، وزارت علوم است که هنوز انتخاب نشده و در جلسه فردا حتما از کلانتری درخواست می‌کنیم که هرچه زودتر مدیر فرهنگی جدید را انتخاب کند.

هادوی افزود: یکی دیگر از مطالبات دانشجویان در جلسه با معاون فرهنگی وزارت علوم، هماهنگی برای برگزاری جلسه با زلفی گل، وزیر علوم است که هنوز بعد از چند ماه وزیر علوم جلسه‌ای با تشکل‌های دانشجویی نداشته که این یکی از مطالبات جدی است که آقای کلانتری هماهنگی‌های لازم را برای برگزاری این جلسه انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: اولویت تشکل‌های دانشجویی دیدار با وزیر علوم بود که مطالبه می‌کنیم و همچنین دیدار با رئیس جمهور است که ما نسبت به دیدار با رئیس جمهور نقد داریم.

هادوی یادآور شد: نمایندگانی تشکل‌های دانشجویی که قرار است ۱۶ آذر در مراسم روز دانشجو در حضور رئیس جمهور صحبت کنند متاسفانه از اتحادیه‌ها انتخاب نشده اند و فقط از یک دانشگاه هستند که این روند مورد انتقاد جنبش دانشجویی است. مشکل ما این است که اتحادیه‌های دانشجویی نماینده خود را انتخاب نکردند.

وی ادامه داد: دوتا از اتحادیه‌های دانشجویی در دانشگاه مورد نظر دفتر ندارند و نماینده‌ای هم برای سخنرانی در حضور رئیس جمهور ندارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار