کد خبر:۱۰۱۹۶۰۷

اذعان موسسه کپلر بر افزایش صادرات نفت ایران و روسیه به بازار چین

طبق گزارش موسسه ردیابی نفتکش کپلر، ‏بعد از جنگ اوکراین، ‎صادرات نفت ایران و روسیه به چین به ترتیب روزانه ۱۷۰ و ۱۸۲ هزار بشکه افزایش داشته و جایگزین نفت آنگولا، گابن و کنگو شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بلومبرگ در گزارشی با عنوان «Iran Slashes Cost of Its Oil to Compete With Russia in China» مدعی شده است که رقابت صادرکنندگان نفت به چین باعث شده است که کشور‌های صادرکننده مثل ایران در مواجهه با تخفیف ارزان روس‌ها بر روی قیمت نفت خود تخفیف دهند (تصویر ۱).


اذعان موسسه کپلر بر افزایش صادرات نفت ایران و روسیه به بازار چین
تصویر ۱

طبق این گزارش، صادرات روسیه به چین در ماه می‌به رکورد زد و تولیدکننده اوپک پلاس از متحد کارتل خود عربستان سعودی به عنوان بزرگترین تامین کننده بزرگترین واردکننده جهان پیشی گرفت.

بر اساس گزارش موسسه ردیابی نفتکش Kpler، صادرات نفت ایران به چین پس از کاهش جزئی در آوریل، در ماه‌های می‌و ژوئن به بیش از ۷۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است.

به گفته تحلیلگر ارشد نفت در Kpler، آفریقای غربی یکی از سخت‌ترین آسیب‌ها را از ایجاد رقابت در بازار چین دیده است، به ویژه کشور‌های آنگولا، گابن و جمهوری دموکراتیک کنگو.

وی گفت که میانگین صادرات نفت کشور‌های غرب آفریقا در ماه گذشته به چین، ۶۴۲ هزار بشکه در روز بود که پایین‌ترین سطح از نوامبر ۲۰۱۳ است (تصویر ۲).


اذعان موسسه کپلر بر افزایش صادرات نفت ایران و روسیه به بازار چین
تصویر ۲

طبق تصویر ۲ که براساس داده‌های موسسه ردیابی نفتکش کپلر در گزارش بلومبرگ آورده شده است، در ‏بعد از جنگ اوکراین، ‎صادرات نفت ایران و روسیه به چین به ترتیب روزانه ۱۷۰ و ۱۸۲ هزار بشکه افزایش داشته و جایگزین نفت آنگولا، گابن و کنگو شده است.

در حالی گزارش موسسه کپلر بر افزایش صادرات نفت ایران به چین بعد از جنگ اوکراین اذعان کرده است که برخی رسانه‌ها مدعی تصاحب بازار نفت ایران در چین توسط روسیه بودند.

پیش از گزارش اوپک و موسسه مطالعات انرژی آکسفورد نیز تصاحب بازار نفت ایران توسط روسیه را رد کرده بودند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار