کد خبر:۱۰۲۰۰۴۳

زاکانی: حدود یک پنجم از مساحت شهر در وضعیت ناپایدار و فرسوده است

شهردار تهران با اشاره به اینکه حدود یک پنجم از مساحت شهر در وضعیت ناپایدار و فرسوده است، گفت: نوسازی پایتخت یک ابر پروژه و تحولی برای تهران است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی شهردار تهران در همایش بین المللی فرصت‌های سرمایه گذاری شهر تهران اظهارداشت: توفیق داشتیم امروز در محضر چند گروه و مجموعه باشیم و دیروز نیز در نمایشگاه توانمندی‌های مدیریت شهری در بوستان گفتگو گوشه‌ای از کارکرد‌های مدیریت شهری تهران و برخی از کلانشهر‌های دیگر و توانمندی‌های خواهر خوانده‌های شهر تهران از سایرکشور‌ها به تصویر کشیده شد و پذیرای حضور نمایندگان شهرداران و فرمانداران از ۱۵ کشور بودیم.

شهردار تهران با بیان اینکه امروز برای ساخت یک آینده بهتر در کنار هم هستیم، گفت: کلانشهر تهران، بزرگترین کلانشهر غرب آسیا است و کسانی که در این شهر سکنی گزیدند و کسانی که روزانه به این شهر می‌آیند در یک جغرافیایی قرار می‌گیرند که ۲۳۷ سال است به عنوان پایتخت ایران و نگینی برای جمهوری اسلامی است؛ شهری که به فرموده رهبر معظم انقلاب، خودش یک کشور است و اثرات آن بر سایر نقاط کشور و سایر نقاط جهان کاملا ملموس است؛ بنابراین به دنبال آینده بهتر و تشریک مساعی برای ساختن آینده هستیم.

وی افزود: شهر تهران حدود ۷۰ هزار هکتار است و در درون خود فرصت ها، خوبی‌ها و کمال‌هایی دارد و در کنار آن معایب و نواقصی به عنوان میراث در اختیار ما قرار داده شده که نیاز به یک توجه ویژه دارد. ما باید از همین معایب و نواقص فرصتی برای آینده بهتر خودمان بسازیم؛ وقتی ناظر به ۱۲ هزار هکتار بافت ناپایدار و ۴ هزار و ۵۶۰ هکتار بافت فرسوده در درون آن حرف می‌زنیم، می‌توان به بهترین وجه از این تهدید استفاده و آن را تبدیل به فرصت کرد و به جای نوسازی بافت فرسوده نوسازی شهر تهران را در دستور کار قرار دهیم.

زاکانی ادامه داد: قریب یک پنجم از مساحت شهر در چنین وضعیتی قرار دارد؛ بنابراین می‌توان بخش بافت فرسوده شهر را پله‌ای برای نوسازی کل شهر تهران قرار دهیم. تهران نیازمند یک نوسازی است که بر اساس آن هم هویت جدی در ابعاد مختلف برای ما به ارمغان بیاورد و هم رفاه و آسایش برای شهروندان و نماد‌ها و نمود‌هایی از پیشرفت و مدنیت و ایجاد زمینه تحول را فراهم کند.

شهردار تهران گفت: امروز این کلان پروژه و ابر پروژه فراروی ما است و با چنین تصویر تحولی بزرگی کار را در تهران آغاز کردیم، تصویر تحولی که در روح و کالبد و در نرم افزار و سخت افزار شهر باید رقم بخورد تا تهران دیگری برای ما ایجاد کند. فراتر از توسعه محدود یک تصویر کلانی از شهر داریم که ابعاد مختلف زیست پذیری را در درون خود به نحو اعلا و پیشرفت و پیشتازی را نسبت به سایر مجموعه‌ها فراهم کند. چشم انداز ما ۱۴۱۰ است که باید تا آن زمان این الگو خلق شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار