به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،دغدغهای که با تعریف 5 پروژه ملی به کمک شرکتهای دانشبنیان و با همکاری نهادهای ذیربط و موثری همچون، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این صنعت پاسخ داده خواهد شد. این کار گامی اثرگذار درتامین امنیت غذایی و ارتقای کیفیت صنعت غذا محسوب میشود و می تواند ایران را از وابستگی به بازار جهانی رها کند.
5 پروژه «جایگزینی ذرت و سویا باضایعات کشاورزی داخل»، «تولید خوراک دام از ضایعات نخیلات»، «تولید دستگاه پخت و بازیافت ضایعات پروتئینی»، «فرآوری و غنیسازی کود طیور برای تغذیه دام» و «انجام مطالعات فارمی» تعریف شده است تا تنوع بخشی به مصرف نهاده های دام و طیور محقق شود.
در کنار این طرحهای ملی؛ حمایت از تجاریسازی فناوریهای استحصال خوراک دام از پسماندهای کشاورزی هم مدنظر است که با اقداماتی چون «استفاده از علوفه کامل نیشکر در تغذیه دام»، «استفاده از ضایعات میوه و تره بار در تغذیه دام»، «تولید خورک دام از سرشاخه نیشکر فرآوری شده»، «پیت و باگاس نیشکر»، «استفاده از ضایعات پسته در تغذیه دام»، «استفاده از تفاله مرکبات تغذیه دام»، «مصرف بقایای حاصل از برداشت چغندر قند در تغذیه دام»، «استفاده از برگ وطوقه چغندرقند درتغذیه دام» و «استفاده از ضایعات کارخانجات الکل سازی» به مرحله اجرا درخواهد آمد.