کد خبر:۱۰۲۲۰۷۸
حسینی کیا در گفتگو با دانشجو:

کمیسیون صنایع با تفکیک وزارت صمت موافق نیست / تشکیل وزارت بازرگانی برای وارداتچی‌ها اهمیت دارد + فیلم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: بخش قابل توجهی از اعضای کمیسیون از استدلال دولت برای تفکیک وزارت صمت قانع نشده‌اند.

امیرمهرزاد؛ جواد حسینی کیا عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره فرآیند تفکیک وزارتخانه صمت اظهارکرد: موضوع تفکیک وزارت صمت از مدت‌ها پیش در مجلس قبلی نیز مطرح شده بود و امروز بار دیگر از سوی دولت سیزدهم مورد موافقت قرار گرفته است. با این حال اما راهی که را یک بار طی رفته‌ایم، دوباره نباید برویم تا هزینه زیادی را به دولت تحمیل کنیم.

وی افزود: تفکیک وزارت صمت، خلاف برنامه ششم توسعه و حوزه کسب و کار است؛ دولت در برنامه ششم توسعه موظف است تا 15 درصد، نسبت به کوچک سازی و چابک سازی خود اقدام کند. از طرف دیگر، برای وارداتچی‌ها بسیار مهم است که بار دیگر وزارت بازرگانی تشکیل شود که در نهایت منجر به زمین خوردن صنعت داخلی می‌شود.

حسینی کیا ادامه داد: .وزارت صنعت باید به عنوان تنظیم گر بین واردات و حمایت از صنعت داخلی عمل کند تا هر وزارتخانه‌ای، ساز جداگانه نزند. در جلسه اخیرکمیسیون صنایع با مسئولان دولتی، بخش قابل توجهی از اعضای کمیسیون از استدلال دولت برای تفکیک وزارت صمت قانع نشده‌اند و بنظر می‌رسد که اگر دولت نتواند برنامه خود را به خوبی ارائه دهد، مجلس شورای اسلامی با این موضوع مخالفت کند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت باید به جای رفتن به سمت تفکیک وزارتخانه‌ها، ضعف‌های نظارتی خود را جبران کند. درواقع شخصی باید در راس وزارت صمت قرار بگیرد که به خوبی بتواند شرایط را مدیریت کند؛ به همین دلیل اگر تیم حاضر در وزارت صمت، افراد قوی و توانمند باشند، بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار