آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۳۳۱۸
سرپرست حفاظت محیط زیست مرکزی مطرح کرد

۶۹ روز هوای ناسالم در اراک از ابتدای امسال / سفر هیات دولت دستاورد‌های خوبی در حوزه آلودگی هوای استان مرکزی داشت

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با اشاره به اینکه اراک دومین شهر آلوده کشور است، گفت: سفر هیات دولت به استان مرکزی دستاورد‌های خوبی در حوزه مسائل آلودگی هوای استان داشت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مصطفوی، سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: موضوع آلودگی استان و خصوصاً شهر اراک امروز به‌عنوان دغدغه اصلی مردم و مسئولین تبدیل‌شده و در کلام همه مسئولان و سازمان‌های مردم جاری است و این موضوع باعث شد در سفر هیئت دولت مطرح و به گوش همه مردم ایران و مسئولین ارشد کشور برسد.

مصطفوی با اشاره به اینکه وضعیت آلودگی در اراک نامناسب است اظهار کرد: از ابتدای امسال ۶۹ روز ناسالم داشته‌ایم به‌گونه‌ای که اراک رتبه دوم را در بین شهر‌های آلوده کشور به دست آورده است.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان مرکزی ادامه داد: یک اتفاق خوبی که در سفر هیئت دولت به استان رخ داد این بود که رئیس سازمان محیط‌زیست به‌عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور در کلانشهر اراک حضور داشت و هفته گذشته هم در سفری که به اراک داشتند تک‌تک صنایعی که امکان آلودگی در آن‌ها وجود دارد را بازدید میدانی داشتند و در جریان همه امور صنایع قرار گرفتند و از تالاب میقان و هم بازدیدی داشتند.

وی بیان کرد: در مجموعه هیئت دولت دیدگاه غالب این است که آلودگی هوای اراک موضوع جدی و نیاز است در این خصوص اقدامات لازم انجام شود حتی خود رئیس‌جمهور هم در جلسات مختلف به‌کرات موضوع آلودگی هوای اراک را اشاره و نکاتی را در این راستا بیان کردند.

مصطفوی با اشاره به اینکه سفر هیات دولت به استان مرکزی دستاورد‌های خوبی در حوزه مسائل آلودگی هوای استان داشت بیان کرد: موضوع بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوای استان و اراک یکی از این مصوبات بود چراکه هر اقدامی درزمینهٔ کاهش آلودگی هوا نیاز است انجام شود باید بر پایه مطالعات دقیق علمی صورت گیرد تا نتایج ملموسی به همراه داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار