کد خبر:۱۰۲۳۳۳
دبيركل جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاههاي كشور:
فائزه هاشمي به دنبال ملتهب كردن فضاي جامعه است
دبيركل جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاههاي كشور با بيان اينكه رسيدگي به پرونده مهدي هاشمي در فضايي متشنج و ملتهب امكان پذير نيست، گفت: فائزه هاشمي با اظهارات خود به دنبال ملتهب كردن فضاي جامعه است.
حميدرضا رستمي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، ضمن اشاره به اظهارنظر فائزه هاشمي در شبكه تلويزيوني «الان» اظهار داشت: اتهامات مهدي هاشمي به اقدامات وي عليه نظام و كشور محدود نمي شود و بررسي سوءاستفادههاي اخلاقي هاشمي نيز بايد در دستور كار مسئولان قرار گيرد.
وي افزود: اگر نظام اتهامات دروغين به مهدي هاشمي نسبت مي دهد، چرا وي بعد از حوادث انتخابات كشور را ترك كرد و به خارج پناه برد.
اين فعال دانشجويي با اشاره به اسناد و شواهد موثق در خصوص اتهامات وارده به مهدي هاشمي گفت: اسناد و مداركي دال بر اتهامات وي در دفتر كارش در دانشگاه آزاد توسط مسئولان يافت شده، بنابراين اگر مهدي هاشمي پاسخ محكم و محكمه پسندي در اين خصوص داشت، قطعا در دادگاه حاضر مي شد.
دبيركل جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاههاي كشور اظهارنظر فائزه هاشمي در گفت و گو با رسانههاي خارجي را با هدف ملتهب كردن فضاي جامعه دانست و افزود: اين گونه اظهارنظرها در اين مقطع، بيشتر به دليل ملتهب كردن فضاي جامعه و متزلزل كردن مسئولان در تصميمات اتخاذ شده بيان مي شود.
رستمي تاكيد كرد: مهدي هاشمي انسان متخلفي است و بايد به اتهامات وي رسيدگي شود.
وي با بيان اينكه رسيدگي به پرونده در فضاي متشنج و ملتهب امكان پذير نيست، خاطرنشان كرد: هر چند خانواده هاشمي و بخصوص فائزه هاشمي تلاش مي كند فضا را ملتهب سازد، اما با شناختي كه از قوه قضائيه و مسئولان قضايي كشور داريم، مطمئن هستيم به اتهامات وي رسيدگي مي شود.
دبيركل جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاههاي كشور در خاتمه يادآور شد: خواست مردم و دانشجويان محاكمه مهدي هاشمي در دادگاه علني است؛ به طوري كه مردم در جريان تخلفات وي قرار گيرند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰