کد خبر:۱۰۲۳۳۳۱

۵۵۰ هزار نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی در کشور ساخته می‌شود

تفاهمنامه مشترک در زمینه ساخت نیروگاه‌های مقیاس کوچک طی ۵ سال برای توانمندسازی اقشار کم‌برخوردار با حضور معاون اول رئیس جمهور امضا شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در جلسه‌ای که پیش از ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست محمد مخبر برگزار شد، تفاهم نامه همکاری اجرای این طرح از سوی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، وزارت نیرو، بسیج سازندگی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی امضا شد که قرار است بر اساس این طرح طی پنج سال ۵۵۰ هزار واحد نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی به منظور توانمندسازی اقشار کم برخوردار احداث شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به ساخت ۵۵۰ هزار نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی در کشور، اجرای این طرح را گامی در جهت تحقق شعار تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین ارزیابی کرد و گفت: این طرح سه ویژگی اشتغالزایی، تولید و دانش بنیانی را به صورت توأمان دارد.

مخبر با تأکید بر اینکه دولت انقلابی و مردمی در اجرای طرح‌ها و برنامه‌های خود هدفی جز خدمت به جامعه و مردم ندارد، طرح توانمندسازی اقشار کم برخوردار از طریق ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی را طرحی موثر در راستای خدمت رسانی به جامعه برشمرد و اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های اجرای این برنامه توانمند سازی و کمک به اقشار کم برخوردار جامعه است که همواره دغدغه مسئولان نظام و کشور بوده.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: نیروی انسانی مهم‌ترین و ارزشمندترین سرمایه‌ای است که در اختیار کشور قرار دارد و اجرای این گونه طرح‌ها منجر به مولدسازی نیروی انسانی خواهد شد و آحاد جامعه در خدمت رونق و توسعه اقتصادی کشور قرار خواهند گرفت.

مخبر گفت: با برنامه ریزی‌های گسترده‌ای که در حوزه تولید، اشتغال و سرمایه گذاری از سوی دولت انجام شده، آینده امیدبخشی پیش روی کشور قرار دارد و به واسطه نعمت‌های خدادادی و تکمیل زیرساخت‌هایی که طی چهل سال اخیر صورت گرفته، آینده پیش روی کشور و مردم را امید بخش می‌دانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار