به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از فاکس نیوز، به دنبال افزایش بی سابقه نرخ تورم، بانکهای غذا در سراسر آمریکا به علت افزایش تقاضا برای غذارسانی به آمریکاییهای نیازمند با مشکل مواجه شدهاند.
کایل وید، مدیر بانک غذای آتلانتا به این شبکه خبری گفت: «این یک طوفان کامل از تقاضای بالا، هزینههای بالا، حمایت کمتر دولتی است. بانکهای غذا و انبارهای مواد غذایی حقیقتا تحت فشار زیادی هستند.»
وی گفت: تقاضا در بانک غذا در سال گذشته زمانی که محدودیتهای کرونای برداشته شد و مردم به سر کارهای خود بازگشتند، کاهش یافته بود، اما در چند ماه گذشته دوباره افزایش یافته است.
وی افزود: «ما افرادی را میبینیم که برای نخستین بار در زندگی خود به انبارهای غذا مراجعه میکنند. تورم بالا فشار زیادی به آنها وارد کرده است. اینها افرادی هستند که به جای اینکه خودشان در صف باشند، در آن سوی خط بودند و به توزیع غذا به افراد نیازمند کمک میکردند.»
گزارشهای اخیر رسانهها حاکی از آن است که آتلانتا در مواجهه با افزایش تقاضا برای غذای رایگان تنها نیست. بانک غذای بویز، در ایالت آیداهو گزارش داده است درحال حاضر به ۴۲۰۰ نفر در هر ماه خدمات ارائه میدهد، این در حالی است که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲۸۰۰ نفر بود.
بانک غذای آلن تاون در ایالت پنسیلوانیا نیز اعلام کرد، از ماه اکتبر، تعداد خانوادههایی که در هر ماه به آنها خدمت رسانی میشد، ۳ برابر شده است و این درحالی است که از هر ۱۸۰۰ خانواده که در ماه جولای غذا دریافت کرده اند، ۳۰۰ خانواده برای اولین به بانک غذا مراجعه میکرده اند.
آلامدا فودبانک در کالیفرنیا اخیرا اعلام کرد که در ماه گذشته به بیش از ۱۴۰۰ خانواده در روز خدمات ارائه میدهد، در حالی که در ژانویه امسال، تنها ۸۹۰ خانوار روزانه به خدمات آن نیاز داشتند.
خبرگزارش آسوشیدترپرس اوایل ماه گذشته گزارش داد، صدها خانواده در صف نان بیرون از بانک غذای سنت مری در فینیکس، ایالت آریزونا ایستاده اند. این بانک غذا در آن زمان اعلام کرده بود که مرکز توزیع آن در یک هفته به ۴ هزار و ۲۷۱ خانواده خدمت رسانی کرده که ۷۸ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است.
به گفته وید، افزایش تقاضا برای خدمات بانک غذایی نتیجه مستقیم افزایش تورم است که به بالاترین میزان در ۴۰ سال گذشته رسیده است.
بنا بر اعلام وزارت کار آمریکا، قیمت مواد غذایی ۱۰.۴ درصد افزایش یافته است و این خود فشار مضاعفی بر بانکهای غذا وارد میکند. قیمت همان میزان مواد غذایی که بانکهای غذا برای توزیع در سراسر آمریکا پیش از همه گیری کرونا میخریدند، اکنون ۴۰ درصد بیش از دو سال گذشته است.
وی به فاکس نیوز گفت: «ما تنها به وارد کردن همان اندازه مواد غذایی به سیستم خود، بیشتر هزینه میکنیم؛ ما شاهد هزینههای سوخت بیشتر برای کامیون هایمان، هزینههای بالاتر برای کارکنان مان هستیم. ما با همان فشار دستمزدی که سایر مشاغل تحمل میکنند، مواجه هستیم.»
وی تاکید کرد، سیستم بانک غذا به منظور حمایت از تعداد رو به رشد آمریکاییهایی که با ناامنی غذایی مواجه هستند، به کمک دولت نیاز مبرمی دارد.