کد خبر:۱۰۲۴۶۲۵

شیر مادر نخستین واکسن کودک

نماینده یونیسف در ایران ضمن تقدیر از ایران برای اعطای مرخصی ۹ ماهه زایمان به مادران، بر نقش محافظتی شیر مادر از کودکان در همه‌گیری کرونا تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر رابین ناندی در مراسم "هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر" در سالن همایش‌های بین‌المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: در همه‌گیری کرونا تغذیه نوزادان با شیرمادر امنیت غذایی را تضمین کرده و تغذیه را در جوامع بهبود بخشیده و نابرابری‌ها را کاهش داده است.

وی با اشاره به این‌که هر دلار سرمایه‌گذاری برای تغذیه با شیر مادر ۳۵ دلار برگشت سرمایه دارد، افزود: شیر مادر علاوه بر پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها در کودک و مادر، یکی از هوشمندانه‌ترین سرمایه‌گذاری‌ها برای بهبود سرمایه انسانی و تسریع رشد اقتصادی در جوامع است.


شیر مادر اولین واکسن کودک


نماینده یونیسف در ایران با بیان این‌که در دنیا تنها ۴۴ درصد نوزادان در ۶ ماه اول زندگی به صورت انحصاری با شیر مادر تغذیه می‌شوند، گفت: شیرمادر مانند اولین واکسن کودک عمل می‌کند.

دکتر ناندی اضافه کرد: نرخ پایین تغذیه با شیر مادر در جوامع دارای شکاف عمیق بین گروه‌های درآمدی بیشتر است.

وی در پایان از اقدامات جمهوری اسلامی ایران در ترویج شیر مادر قدردانی کرد و گفت: اجرای سیاست‌های خانواده محور در کشور‌ها با حداقل اعطای ۱۸ هفته مرخصی پس از زایمان برای ترویج و تقویت تغذیه با شیر مادر ضروری است. اقدام ایران در اعطای ۹ ماه مرخصی زایمان به مادران قابل تحسین است و یونیسف از این سیاست‌ها حمایت می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار