کد خبر:۱۰۲۴۶۷۳
رویای مادری ۱۰ | چالش‌های نهاد فرزندخواندگی

مادرانی بدون زایمان اما در اوج فشار روانی/ روایت فرزندپذیرانی که با یک دنیا چالش تنها می‌مانند

طبق قانون، دادستان وظیفه‌ دارد بر شرایط فرزندخوانده ها نظارت کند. نظارتی که فقط در ۶ ماهه اول فرزندخواندگی اتفاق می‌افتد و بعد از آن فرزندخوانده و خانواده‌ی فرزندپذیر رها می‌شوند.

مادرانی بدون زایمان اما در اوج فشار روانی/ روایت فرزندپذیرانی که با یک دنیا چالش تنها می‌مانندبه گزارش گروه اجتماعی خبرگزری دانشجو؛ فرزندپذیری برای خانواده‌ی متقاضی و کودک با چالش هایی همراه است. کودک روز‌های تنهایی را در پرورشگاه گذرانده‌است؛ اما حالا همچنان در آغوش خانواده‌ای که برای به دست آوردنش جنگیده‌اند هم آرام و قرار ندارد. او مانند کودک تازه به دنیا آمده‌ای احتیاج به مراقبت و توجه دارد. خانواده‌ی فرزندپذیر هم ما‌ه‌ها منتظر دیدن و در آغوش گرفتن فرزندشان بودند؛ و حالا در اولین روز‌های آمدن کودک همه چیز سخت‌تر شده است. آنچه که این شرایط را سخت تر می‌کند این است که کسی در کنار آنها نیست تا از فرزندخوانده و خانواده جدید او با آموزش، مشاوره و نظارت حمایت کند. آمنه اسماعیلی به عنوان یک مادر فرزندپذیر از مادرانی می‌گوید که زایمان نکرده اند و تن آنها رنجی نکشیده است؛ اما روحشان دقیقا مشابه زنی که درگیر پروسه زایمان بوده است درگیر است. این مادرها با چالش های زیاد تنها هستند و حداقل نیاز است که ۶ ماه اول بهزیستی کنارشان باشد و آن‌ها را برای حضانت دائم مجهز کند.

کد ویدیو

بخوانید:

پرورشگاه‌ها به فکر خانواده‌های آینده‌ کودکان هم باشند / اضطراب‌ها و چالش‌های کودکان؛ ظریف اما مهم

فرزندپذیری آگاهانه نیازمند یک پویش فرهنگی / فرزندپذیری با آنچه در فیلم‌ها دیده‌اید متفاوت است

 

 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار