به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، علیرضا یوسفی با اشاره به صد سال سابقه و جایگاه رفیع موسسه در توسعه و تجاری سازی فناوریهای سلامت محور پزشکی، دامی و طیور گفت: این رویداد یک روزه دارای سه پنل خواهد بود که در پنل اول سخنرانیهایی در رابطه با قوانین، مقررات و حمایتهای مالی از شرکتهای استارت آپ و تولید دانش بنیان و همچنین حقوق مالکیت معنوی ارائه میشود.
وی افزود: در پنل دوم روشهای ارزش گذاری فناوری، روشهای تعیین سطح فناوری و نیز مدلهای عقد قرارداد با فناوران تشریح میشود و در پنل سوم نیز انواع حمایتهای موسسه از فناوران حوزه سلامت به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید.
رئیس مرکز رشد فناوری رازی افزود: فناورانی که به نمونه اولیه خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی مرتبط با تولید واکسن دست یافته یا انواع کیت، آنتی ژن و واکسنهای انسانی، دام و طیور را تا مرحله آزمایشگاهی با موفقیت تولید کرده اند میتوانند چکیده مشخصات فناوری خود را به دبیرخانه رویداد ارسال کنند.
یوسفی یادآور شد: خلاصه فناوریهای دریافتی توسط کمیته علمی بررسی و در روز برگزاری رویداد، به صاحبان فناوریهای واجد شرایط جهت ارائه دستاوردها غرفه تخصیص داده خواهد شد.
اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه دریافت ایدههای فناورانه به زودی اعلام خواهد شد.