آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۶۱۵۱

۹۹ درصد مبتلایان آبله میمون در آمریکا مرد هستند/ شیوع گسترده بیماری بین همجنس‌گرایان

داده‌های جدید منتشرشده در گزارش هفتگی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) نشان داد که ۹۹ درصد موارد آبله میمون در ایالات متحده در بین مردان رخ داده است و ۹۴ درصد مبتلایان نیز مردان همجنسگرا بوده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ داده‌های جدید منتشر شده در گزارش هفتگی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) نشان داد که ۹۹ درصد موارد آبله میمون در ایالات متحده در بین مردان رخ داده است.

گزارش منتشر شده همچنین نشان داد که ۹۴ درصد از بیماران مبتلا به این بیماری مردانی بودند که طی سه هفته قبل از شروع علائم، تماس جنسی با مردان دیگری داشته‌اند.

علاوه بر این، داده‌های این گزارش که از موارد گزارش شده ویروس در ایالات متحده از ۱۷ می‌تا ۲۲ ژوئیه جمع‌آوری شده بود، نشان داد که تظاهرات بالینی برخی از بیماران با آبله میمون‌های معمولی متفاوت است، به طوری که افراد کمتری دچار علائم اولیه بیماری شدند و بیشتر بثورات تناسلی را تجربه کردند.

نویسندگان این مطالعه گفتند که این جزئیات اپیدمیولوژیک باید پروتکل‌های درمان و واکسن را تحت تاثیر قرار دهد و افزودند: «یافته‌های فعلی نشان می‌دهد که انتقال آبله میمون در جامعه گسترده است و به طور نامتناسبی بر مردان همجنس‌گرا، دوجنس‌گرا و سایر مردانی که با مردان رابطه جنسی دارند، تأثیر می‌گذارد».

بر اساس گزارش شینهوا، از روز دوشنبه، ایالات متحده دارای بیشترین تعداد موارد تایید شده آبله میمون در جهان بود که تعداد موارد ابتلا به این بیماری در آمریکا به ۸۹۳۴ نفر رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار