آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۶۵۷۸
سلیمی در گفتگو با دانشجو:

ضرورت هماهنگی همه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی برای عبور از خشکسالی + فیلم

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر گفت: دولت و تمامی تشکل‌های غیردولتی و مؤسسه‌های خیریه باید برای عبور از معضل خشکسالی با همه توان‌ وارد عرصه شده و در جهت بهبود وضعیت فعلی اقدام کنند.

وحید سلیمی رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر معضل خشکسالی به طور جدی در استان‌های مختلف کشور وجود دارد و در این میان در استان‌های جنوبی و جنوب شرقی خودنمایی بیشتری دارد.

وی تصریح کرد: عوارض ناشی از خشکسالی منجر به عدم دسترسی به آب شرب سالم، تسریع در گسترش و افزایش باکتری‌های محیطی و کمبود آب مورد نیاز مردم در نقاط مختلف کشور شده است. 

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر خاطرنشان کرد: ‌عدم دسترسی افراد به آب سالم سلامت آن‌ها را با خطرات جدی روبرو ساخته و در بسیاری از مواقع منجر به بروز و شیوع بیماری‌های واگیر و عفونی می‌شود. 

سلیمی در ادامه یادآور شد: برای کنترل شرایط، امسال همزمان با شروع برنامه «نذر آب ۵» از نیمه مردادماه جاری، پزشکان و پیراپزشکان داوطلب جمعیت هلال احمر و همچنین گروه‌های جهادی مختلف نیز به مناطق از پیش شناسایی شده اعزام شده‌اند و همچنان در این مناطق حضور دارند.

وی همچنین اضافه کرد: از جمله استان‌هایی که اجرای طرح نذر آب را در آن‌ها در دستور کار قرار دادیم می‌توان به استان‌هایی چون هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان جنوبی اشاره کرد و ارائه آموزش‌های پیشگیرانه و خدمات بهداشتی_درمانی برای مقابله با خطرات بیماری‌های عفونی ناشی از تغییرات آب و هوایی که افزایش خطر ابتلاء به بیماری‌های بومی ناشی از پشه‌ها و همچنین بیماری‌های ناشی از غذا را ایجاد می‌کند هم در ادامه اجرای این مرحله از نذر آب جزو برنامه ریزی ما محسوب می‌شوند. 

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر اضافه کرد: مناطق مذکور از کمترین امکانات دسترسی به سایر خدمات بهداشتی_درمانی محروم هستند و خدمات تنها به بیماری‌های ناشی از خشکسالی محدود نخواهد شد و پیش بینی شده است تا پزشکان و پیراپزشکان داوطلب به ارائه خدمات درمانی در خصوص بیماری‌های دهان و دندان، مشاوره‌های روانشناسی و روانپزشکی، بیماری‌های زنان و زایمان، اطفال، اعصاب و روان، پوست و چشم و دیگر بیماری‌هایی که ممکن هست اهالی هر منطقه با آن درگیر باشند نیز بپردازند. 

سلیمی تصریح کرد: برای ارجاع بیماران نیازمند به مراکز درمانی و تحت پوشش قرار گرفتن بیماران صعب العلاج جهت دریافت کمک هزینه‌های دارویی- درمانی از سوی خیرین نیز پیش بینی‌های لازم صورت گرفته است و به فراخور هر منطقه و مردم آنجا اقدامات مورد نیاز را اجرایی خواهیم کرد. 

وی همچنین یادآور شد: در زمینه بروز خشکسالی و تبعات آن اکنون کشور ما به جایی رسیده که دیگر یک ارگان مسئول برای کنترل این موضوع وجود ندارد و دولت و تمامی تشکل‌های غیردولتی و مؤسسه‌های خیریه باید با همه توان‌شان وارد عرصه شوند و در جهت بهبود وضعیت فعلی اقدام کنند.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر خاطرنشان کرد: در حال حاضر پدیده خشکسالی به وضوح اثرات مخرب خود را در زندگی مردم به نمایش گذاشته است و در بسیاری از روستاهای مرکزی ما کشاورزان آبی برای کشت و زرع نداشته و به دنبال این موضوع ممکن است تعداد مبتلایان به بیماری‌های قلبی، کلیوی، پوستی و دیگر بیماری‌ها نیز افزایش پیدا کند.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار