کد خبر:۱۰۲۷۹۸۰
کلانتری خبر داد

استفاده از ناوگان حمل و نقل دانشگاه‌ها برای انتقال زائران دانشجو

معاون فرهنگی دانشجویی وزیر علوم گفت: ناوگان حمل و نقل کشور برای عزیمت زائران اربعین به مرز‌ها دچار مشکل است؛ با این وجود ما به این نتیجه رسیده‌ایم که با مساعدت وزیر علوم بتوانیم از ناوگان حمل و نقل دانشگاه برای انتقال زائران دانشجو استفاده کنیم.

کلانتری: استفاده از ناوگان حمل و نقل دانشگاه‌ها برای انتقال زائران دانشجو

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کلانتری، معاون فرهنگی دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم آغاز فعالیت پویش در مدار حبیب که در محل سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: در ستاد اربعین همدلی خوبی وجود دارد و ما امیدواریم علی رغم مشکلات کشور بتوانیم با نیت خالصانه‌ای که در ستاد شاهد آن هستیم یک پیاده روی اربعین متمایز را برگزار کنیم.

وی گفت: ناوگان حمل و نقل کشور برای عزیمت زائران اربعین به مرز‌ها دچار مشکل است؛ با این وجود ما به این نتیجه رسیده ایم که با مساعدت وزیر علوم بتوانیم از ناوگان حمل و نقل دانشگاه برای انتقال زائران دانشجو استفاده کنیم؛ البته، چون بسیاری از این خودرو‌ها پلاک قرمز هستند و برای تردد در جاده‌های ممنوعیت دارند امیدواریم با مساعدت وزارت کشور این مسئله حل شود تا بتوانیم بخش عمده‌ای از مشکل انتقال زائران را حل کنیم.

کلانتری افزود: تحقیقات مختلفی در مورد مشارکت اجتماعی و فعالیت‌های خیر در ایران صورت گرفته با این وجود نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد که مشارکت‌های اجتماعی در ایران وقتی پیرامون مسائل دینی و مذهبی به خصوص در مورد عاشورا شکل می‌گیرند دارای پایداری بیشتری هستند؛ این در حالی است که جامعه ایران یک جامعه خودمدار به حساب می‌آید، اما وقتی پای اهل بیت و سیدالشهدا علیهم السلام در میان باشد همه منیت‌ها کنار می‌رود و از خودگذشتگی و ایثار هویدا می‌شود.

معاون فرهنگی دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه به واسطه پیاده روی اربعین شاهدیم که تعهد، ابتکار و از خودگذشتگی در بین انسان‌ها ریشه می‌دواند و حتی این مراسم ادیان مختلف را به خود مشغول کرده، افزود: در فضای دانشجویی هم وضعیت به همین منوال است به گونه‌ای که هر گاه رویداد‌های دینی محور فعالیت قرار می‌گیرند بیشترین کوشش را دارند.

وی افزود: جشنواره قرآن و عترت بزرگترین و پرمخاطب‌ترین جشنواره دانشجویی به شمار می‌رود به گونه‌ای که ۳۰۰ هزار دانشجو در این جشنواره شرکت می‌کنند و در اردو‌های راهیان نور هم وضعیت به همین نحو است و این نشان می‌دهد برنامه‌های دینی می‌توانند قدرت بسیج کنندگی زیادی داشته باشند و بسیاری از مشکلات کشور را رفع کنند.

کلانتری اظهار کرد: ما معتقدیم پیاده روی اربعین می‌تواند دانشگاه را در مقابل آسیب‌ها بیمه کند لذا هر گونه مساعدت برای برگزاری هرچه بهتر این مراسم نوعی سرمایه گذاری برای اعتلای فرهنگی و ارتقای دانشگاه هاست.

معاون فرهنگی دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: امروز بسیج توانسته به خوبی در برگزاری مراسم پیاده روی اربعین میدان داری کند از این رو امیدواریم انجام چنین اقداماتی بتوانیم گام موثری در تحقق دانشگاه اسلامی برداریم.

گفتنی است، در این مراسم پوستر پویش در مدار حبیب با حضور رئیس سازمان بسیج دانشجویی رونمایی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار