کد خبر:۱۰۲۸۰۹۸
فاضل در گفتگو با دانشجو:

آگاه‌سازی مردم، مهمترین محور مسئولیت اجتماعی+ فیلم

یک فعال رسانه‌ای گفت: اولین مسئله‌ای که در رابطه با نقش پذیری مسئولیت اجتماعی به آن اهمیت بدهیم آگاه‌سازی مردم نسبت به عرصه‌های اجتماعی و تاریخی است.

پوریا فاضل فعال رسانه‌ای در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: اگر بخواهیم بحث مسئولیت‌های اجتماعی شهروندان را به صورت پایه شروع کنیم باید کمی به گذشته یعنی جایی که مصلحین اجتماعی برای شروع نهضت اسلامی از مسئولیتهای شیعه بودن گفتند، برگردیم.

وی تصریح کرد: مناسباتی که در جامعه ما ایران وجود داشت توسط مصلحینی چون شهید بهشتی، شهید مطهری و ... برای شروع نهضت اسلامی از سخنرانی‌هایی مثل مرحوم علی شریعتی تحت عنوان مسئولیت شیعه بودن یاد کرده و نهضت اسلامی را شکل دادند.

این فعال رسانه‌ای خاطرنشان کرد: در حال حاضر ما از مرحله نهضت عبور کرده و به مرحله دولت سازی و ملت‌سازی رسیدیم و در این مناسبت‌ها نقش‌های متفاوتی به مردم ارائه شده و هرکسی نقشی را به خودش گرفته است.

فاضل یادآور شد: در جمهوری اسلامی امروز به مسئولیت شهروندی در جامعه اسلامی نیاز داریم که به فراخور دو بال ایرانی بودن و اسلامی بودن باید شهروندان را آگاه کنیم تا شهروندان جمهوری اسلامی بتوانند با توجه تقسیم بندی‌های انجام شده مسئولیت های اجتماعی خود را بشناسند و عملکرد خود را مبتنی بر اینگونه مسائل پیش ببرند.

وی همچنین اضافه کرد: با شروع انقلاب اسلامی و گذار از مرحله اسلامی به مرحله دولت سازی و ملت سازی در جمهوری اسلامی نقشه‌ای اجتماعی رنگ و بوی دیگری به خود گرفته‌اند و باید بررسی شوند.

این فعال رسانه‌ای در ادامه گفت: در جامعه اسلامی اساس تفکرات جور دیگری چیده می‌شود و بر همین اساس نقش‌ها سطح پاسخگویی متعددی دارند و در جامعه اسلامی حد پاسخگویی در حد عملکرد خود در رابطه با مناسبات قیامت هم در نظر گرفته می‌شود.

فاضل گفت: جامعه شناسی متفاوت دو شهروند متفاوت، دو انسان متفاوت و دو زیست متفاوت را ایجاد می‌کند و شما میتوانید مدیری در جامعه اسلامی یا در جامعه غیر اسلامی باشید اما این اساس نقش مشترک دو پاسخگویی جدا دارد که در مناسبات اجتماعی دو رفتار متفاوت را به انسان القا می‌کند.

وی یادآور شد: اولین مسئله‌ای که در رابطه با نقش پذیری باید به آن اهمیت بدهیم آگاه‌سازی مردم نسبت به عرصه‌های اجتماعی و تاریخی است و اینکه شهروند جمهوری اسلامی این را متوجه شود که در چه عرصه تاریخی حضور دارد و این گامهای تاریخی چه آینده سازی را با توجه به عقبه و پیشینه آن انجام می‌دهد.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: اگر یک توصیه با مردم بخواهیم بگوییم این است که نسبت به زمان و شناخت عرصه‌ای که در آن حضور دارند آگاه شوند و این به تعبیر مقام معظم رهبری داشتن بصیرت توسط خواص و عوام است و فرمان آتش به اختیار بودن در عرصه فرهنگی و مناسبات اجتماعی و همچنین جهاد تبیین که از آن سخن گفتند.

فاضل تصریح کرد: هر شهروند بنا به جایگاهی که دارد و نقطه‌ای که در جامعه اسلامی قرار دارد وظیفه‌های متعددی را در عرصه های مختلف آتش به اختیار و جهاد تبیین بر دوش دوش او می‌گذارد و اگر یک شهروند جهان آگاه نباشد، نمی‌تواند رفتار روزمره خودش را در جامعه اسلامی نقشی را که دارد بچیند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار