به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، در راستای هماهنگی و بهره مندی واحدهای فناور از هفتمین دوره طرح احمدی روشن در استان، جلسهای با حضور رئیس و کارشناسان بنیاد نخبگان استان لرستان، سرپرست پارک علم و فناوری و واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری لرستان و مراکز رشد وابسته در محل این پارک به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
حمزه امیری، رئیس بنیاد نخبگان استان لرستان بیان کرد: در طرح شهید احمدی روشن هستههای نخبگان دانشجویی در قالب حل یکی از مسائل کشور آموزش و مشارکت داده میشوند. هر هسته از سه بخش تشکیل میشود؛ استاد خبره که یک متخصص دانشگاهی یا صنعتی است که توانایی و تجربه برای تربیت مستعدین را دارد و موضوع و مسالهای که قرار است تیم بر روی آن کار کند را تامین میکند.
حمزه امیری دانشجویان نخبه لرستانی در کل کشور و دانشجویان نخبه سایر استانها که در دانشگاههای استان لرستان در حال تحصیل هستند را مشمول این طرح برشمردند.
فرهاد نامداری، سرپرست پارک علم و فناوری لرستان گفت: واحدهای صنعتی و فناور جهت پیشبرد طرحهای تحقیق و توسعه شرکتها و تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود میتوانند از ظرفیتهای این طرح استفاده کنند.
فرهاد نامداری امکان تامین نیروی انسانی و پرداخت هزینههای مربوطه از سوی بنیاد نخبگان و همچنین استفاده از حمایتهای مختلف بنیاد از واحدهای فناوری که به عنوان راهبر تیمهای دانشجویی انتخاب میشوند را از مزایای ورود واحدهای فناور در این طرح برشمرد.
حاضرین در این جلسه در خصوص انواع اجرایی طرح و مشارکت (بنیاد، حامی و راهبر) بحث و تبادل نظر کردند. گفتنی است مهمترین اهداف این طرح حل مشکلات صنعت و واحدهای فناور و توانمند سازی دانشجویان است.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت بنیاد نخبگان استان لرستان مراجعه نمایند.