به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، چهل و سومین جلسه شورای فناوری مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بروجرد، سی امین جلسه شورای فناوری مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دلفان و بیست و یکمین جلسه شورای فناوری مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان دورود با حضور اعضای شورای فناوری این مراکز به صورت حضوری و مجازی برگزار شد. در مجموع درخواستهای جذب و پذیرش تعداد ۷ ایده فناوری با حضور مدیران این واحدها طرح و مورد بررسی قرار گرفت و با استقرار آنها در مراکز رشد موافقت شد.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان درباره پذیرش طرحهای فناورانه تشریح کرد: ایدههای پذیرش شده در این مراکز در حوزههای «تولید سم ارگانیک از ترکیبات اسانس و عصارههای گیاهی به جهت دفع آفات و بیماری از مزارع و باغات»، «تولید تتراکلرایدهای متال (Ticl۴,Sicl۴,Zrcl۴) و سنتز نانو سرامیکها و آلیاژها و فلزات خالص آنها از طریق Carbon chlorination»، «پودر فلافل فوری حاصل از فرآوری نخود ممتاز منطقه با مکانیزم جلوگیری از رشد سبزینه لپی»، «مربای هویج کم کالری LC و آنتی اکسیدان AO»، «تولید روغن موتور، ضدیخ، بالابرندههای اکتان سوخت با استفاده از نانو تکنولوژی»، «آبسردکن آکومولاتور» و «ساخت تجهیزات دندانپزشکی شامل دستگاههای لایت کیور، بلیچینگ و آمالگاماتور» هستند که بهصورت رسمی فعالیت خود را در مراکز واحدهای فناور شهرستانهای بروجرد، دلفان و دورود آغاز میکنند.
فرهاد نامداری گفت: با توجه به نتایج ارزیابی عملکرد سالیانه، تعداد ۲ واحد فناور به دلیل عملکرد غیرقابل قبول و عدم کسب امتیازات لازم از مراکز رشد مربوطه خروج ناموفق داشتند.
وی تصریح کرد: همچنین تعداد ۲ طرح در حوزههای «همراه معمار مهراز»، «تولید سلولز باکتریایی با استفاده از کشت باکتری» با توجه به کسب امتیازات لازم، از مرحله رشد مقدماتی به مرحله رشد ارتقاء یافتند.