به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «برنامه "فلسطین؛ محرمانه زداییِ/ Palestine Declassified" این هفته شبکه پرس تی وی، در گفتگو با "دیوید میلر" و "دیوید گرینشتین"، به واکاوی رویه های مختلف و مخفی رژیم صهیونیستی و نهادهای همراه با آن در پیشبرد پروژه افراطی کردنِ کودکان یهودی به ویژه در خارج از اراضی اشغالی(و مخصوصا در بریتانیا) پرداخت. رویه هایی که از مدارس ابتدایی به نحوی فعال آغاز می شوند و حتی در دانشگاه هم ادامه دارند و سعی دارند در کل دوره جامعهپذیری افراد، آن ها را با باورهایی غلط و تحریف شده در مورد رژیم صهیونیستی(که در راستای منافع این رژیم قرار دارد) آشنا سازند».
مقاومت فلسطین در اراضی اشغالی، به صورت روزانه با رویه های نادرست صهیونیست ها رو به رو است. در این راستا شاهد تحرکات نظامی صهیونیست ها، شهرک سازی های غیرقانونی آن ها و رفتارهای افراطی و خشونتبار شهرک نشینان صهیونیست علیه ملت فلسطین، اتحاذ رویه های نژادپرستانه از سوی رژیم صهیونیستی و نظام بوروکراتیکِ ظالمانه و مملو از تبعیضِ صهیونیست ها علیه ملت فلسطین و جریان مقاومت هستیم.
باید توجه داشت که تشکیلات و سازمان های صهیونیستی، تا حد زیادی به حمایت های خارجی وابسته هستند. در این راستا جنبش صهیونیستی، در مسیرِ برنامه ریزی های بلندمدت جهت ایجاد و جلبِ یکچنین حمایتی است. از این رو شاهد فرآیندی با محوریت تبدیل کردن جوانان یهودیِ خارج از اراضی اشغالی به پیروان متعصبِ رژیم صهیونیستی هستیم. در واقع رژیم صهیونیستی در قالب یک برنامه و طرح تعریف شده، عملا جوانان و تفکرات آن ها را رادیکالیزه می سازد.
البته که این راهبردهای صهیونیست ها در هر کشوری که اجرا شوند، تهدیدی جدی علیه امنیت ملی آن کشور خواهند بود. در واقع صهیونیست ها به نحوی کودکان و جوانان یهودی را آموزش می دهند که وفاداری و اولویت اصلی آن ها خودِ رژیم صهیونیستی و تشکیلات آن باشد و آن ها را عملا تشویق می کند تا به ایدئولوژی های افراطی رژیم صهیونیستی متعهد باشند و خود را جزئی از نظام و تشکیلات صهیونیست ها قلمداد کنند.
در این نقطه این سوال مطرح می شود که این سیستم چطور کار می کند؟ در پاسخ باید گفت که شاید واضحترین جلوه از رویه های تبلیغاتی صهیونیست ها در این حوزه، تامین مالیِ سفر هزاران نوجوان و جوان یهودی(افراد در فاصله سنی 18 تا 32 سال) جهت سفر به اراضی اشغالی در قالب تورهایی خاص است که از آنها با عنوان "تورهای حق تولد" و یا "تورهای تجربه اسرائیل" (برای افراد 16 تا 18ساله) یاد می شود.
این در حالی است که در واقعیت و جهان حقیقی، هیچ یهودی که در انگلستان و یا آمریکا زندگی می کند، هیچ حقی در مورد سرزمین فلسطین ندارد. با این حال رژیم صهیونیستی با این روایت استعماری خود عملا به تشکیلات صهیونیستی در خارج از اراضی اشغالی به ویژه در بریتانیا این پیام را می رساند که همه جوره از فعالیت های آن ها در حوزه مذکور حمایت می کند.
جالب اینکه صهیونیست ها رویه هایِ افراطی کردن افراد یهودی را در راستای منافع خود، از سنین بسیار پایین آن ها آغاز می کنند. در واقع در عمل شاهدیم که فرایند مغزشویی کودکان از 4 یا 5 سالگی آن ها و هنگامی که آن ها آماده رفتن به مدرسه می شوند، آغاز می شود. در واقع صهیونیست ها از این طریق سعی دارند تا نوعی ارتباط دائمی را میان افراد با رژیم صهیونیستی ایجاد کنند و عملا سعی دارند موقعیت غیرطبیعی رژیم صهیونیستی را از این طریق، نزد افکار عمومی عادی و موجه جلوه دهند.
البته که برنامه های تبلیغاتی صهیونیست ها صرفا معطوف به کودکان و نوجوانان و جوانان یهودی نیست بلکه حتی آن ها برای غیریهودی ها نیز برنامه دارند. در این رابطه شاهد آن هستیم که رژیم صهیونیستی به نحوی هدفمند سعی دارد تا وارد نظام آموزشی بریتانیا نیز شود و روی مغز کودکان از همان سنین ابتدایی به طور جدی کار کند و موقعیت خود را نزد آن ها عادی سازی کرده و حتی زیبا نشان دهد.
باید توجه داشت که صهیونیست ها در این زمینه صرفا دستورکارهای خود را به واسطه سازوکارهای رسمی دولتی و یا نهادهای وابسته به خود در کشورهای دیگر نظیر بریتانیا به پیش نمی برند بلکه برعکس شاهدیم برخی مدارس به صورت داوطلبانه، خود به ابزار پیشبرد سیاست های نژادپرستان رژیم صهیونیستی تبدیل شدهاند. به عنوان مثال مدرسه ابتدایی هرتسمِر در شمال لندن اذعان دارد که به ایدئولوژی صهیونیست متعهد است و یا کالج یوانه در شمال لندن نیز خود را به مثابه یک مدرسه مذهبی صهیونیستی معرفی می کند. با این حال، کودکان یهودی بریتانیایی هیچ ارتباطی به سرزمین فلسطین آنگونه که صهیونیست ها تبلیغ و ترویج میکنند، ندارند.
در این رابطه شاهدیم که برخی از نهادهای آموزشی که پیشتر به آن ها اشاره شد و در بریتانیا فعالیت دارند، عملا به دعوتِ خود از گروه های افراطی صهیونیستی افتخار هم می کنند. در چهارچوب این برنامه های تبلیغاتی به کودکان القا می شود که چطور باید یک حامی فعال رژیم صهیونیستی بود. در این رابطه باید توجه داشت که این صرفا گروه های لابی گر صهونیستی در بریتانیا نیستند که در این کشور رخنه کرده اند، بلکه ساختار و جامعه بریتانیا نیز در نوع خود تا حد زیادی با رخنه گسترده و عیان صهیونیست ها رو به رو است و این نفوذ از مدارس ابتدایی بریتانیا آغاز می شود.
در این راستا، جدیدترین قسمت برنامه "فلسطین؛ محرمانه زدایی" شبکه پرس تی وی، با حضور "دیوید میلر"، استاد سابق دانشگاه بریستول بریتانیا و فعال حامی حقوق ملت فلسطین و تونی گرینشتین، فعال سیاسی و اجتماعی، پژوهشگر و نویسنده و چهره ضد صهیونیست، به واکاوی رویه های مختلف رژیم صهیونیستی و نهادهای همراه با آن در پیشبردِ پروژه افراطی کردنِ کودکان یهودی پرداخته است.
در ابتدا دیوید میلر در پاسخ به این سوال که آیا واقعا رژیم صهیونیستی اقدام به مغزشویی کودکان از سنین پایین در کشورهای خارجی نظیر بریتانیا می کند؟ گفت: بله، این گزاره کاملا صحت دارد. وی به طور خاص به نهادها و تشکیلات وابسته به رژیم صهیونیستی در برتیانیا اشاره کرد که نفوذ جدی را در ساختارهای سیاسی و آموزشی بریتانیا دارند و از این طریق دستورکارهای رژیم صهیونیستی در حوزه پیشبرد مسائل نرم و فرهنگی را به پیش می برند. در این رابطه میلر به طور خاص به سازمان و تشکیلات موسوم به جبهه متحد یهودیان در بریتانیا اشاره کرد که فعالانه سعی در پیشبرد برنامه های صهیونیست ها جهت مغزشویی کودکان دبستانی در بریتانیا دارد. دیوید گرینشتین نیز به طور خاص به این مساله اشاره دارد که در جریان یک سفر به شهر لیورپول بریتانیا به طور خاص شاهد آن بوده که برخی مدارس ابتدایی این شهر به واسطه نفوذِ تشکیلات صهیونیست عملا در قالب برنامه و دستورکارهای رژیم صهیونیستی فعالیت داشته اند و سعی در برساختنِ تصویری مثبت و درخشان از این رژیم داشته اند. در واقع آن ها در قالب برنامه های خود سعی دارند از همان سنین کودکی این باور را به کودکان منتقل کنند که رژیم صهیونیستی یک رژیم عادی در جهان است و اساسا دست به هیچ تجاوزگری و اشغالی نزده است.
دیوید میلر نیز تاکید کرد که برخی از مسوولان نهادهای دانشگاهی بریتانیا نظیر روسای کالج یوانا و یا دانشگاه بریستوال عملا خود را صهیونیستی خطاب می کنند و در این فضا کاملا متوجه می شویم که چرا برنامه های مغزشویی جوانان در یکچنین دانشگاه هایی در راستای اهداف رژیم صهیونیستی بدون کمترین مقاومتی به پیش می رود. در واقع صهیونیست ها عملا سعی دارند که فرآیند جامعه پذیری کودکان و نوجوانان و جوانان در کشوری نظیر بریتانیا را به ویژه در قالب جامعه یهودیان آن ها به دست بگیرند و هرآنچه می خواهند را از حیث فکری به آن ها تزریق کنند. این فرآیند از کودکی شروع می شود و تا دوره دانشگاه ادامه می یابد.
در ادامه تونی گرینشتین در مورد فعالیت سازمان های صهیونیستی نظیر "حق تولد" گفت که این قبیل سازمانها عملا در حال روایت سازی های نادرست هستند و طوری عمل می کنند که سعی دارند این باور را به کودکان و نوجوانان و جوانان یهودی القا کنند که اساس سرزمین فلسطین خانه آنها است و آن ها صدها سال قبل از آن اخراج شدند و اکنون رژیم صهیونیستی حق یهودی ها را بازپس گرفته است. این در حالی است که هیچ کدام از این روایت ها حقیقت ندارند.
دیوید میلر به طور خاص به این مساله اشاره کرد که نهادهایی که به نوعی در راستای اهداف رژیم صهیونیستی و دستورکار نفوذ نرم آن در جامعه یهودیان، مغزشویی کودکان و نوجوانان و جوانان یهودی را به پیش می برند به انحا مختلف از کمک های مالی رژیم صهیونیستی نیز برخوردار می شوند(چه مستقیم و چه غیرمستقیم).
دیوی گرینشتین نیز به طور خاص به این مساله اشاره کرد که صهیونیست ها به این قبیل برنامه های مغز شویی نیاز جدی دارند زیرا اگر نتوانند نوعی وفاداری را درمیان نسل های جدید یهودیان به خود ایجاد کنند، عملا آینده مبهم آن ها بیش از پیش به خطر خواهد افتاد. البته که در این میان باید توجه داشت که رخنه گسترده صهیونیست ها در بریتانیا زمانی شدت بیشتری را به خود گرفت که طبقه حاکم بریتانیا عملا ایدئولوژی صهیونیسم را به نحوی جدی اتخاذ کرد و پذیرفت.
دیود میلر در ادامه تاکید کرد که رژیم صهیونیستی از هر ابزاری استفاده می کند تا کلیتِ جامع یهودیان و حتی غیریهودیان را در کشوری نظیر بریتانیا به مسیری هدایت کند تا روایت های آن در چهارچوب معادله اشغالگری آن ها در اراضی اشغالی را بپذیرند. دیوید گرینشتین نیز به طور خاص به این مساله اشاره کرد که با گذر دهههای اخیر و افراطی و تهاجمی شدنِ بیش از پیش حاکمیت صهیونیست ها در اراضی اشغالی، برنامه های آنها در زمینه هایی نظیر مغزشویی کودکان و نوجوانان و جوانان یهودی نیز شدت و گستره قابل توجهی را به خود گرفته است.