به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، هاشم داداش پور، رئیس سازمان امور دانشجویان با تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای صورت گرفته در رشد و توسعه دانشگاه گلستان گفت: اگر چه ۱۴ سال از تاسیس دانشگاه گلستان را پشت سر گذاشتهایم؛ اما هنوز در استان گلستان زیر ساختهای لازم برای دانشگاه گلستان در تراز استاندارد کشوری آماده نشده است.
داداش پور توسعه و گسترش دانشگاه را بدون آمادهسازی زیر ساختهای فیزیکی و رفاهی یک آسیب و اشتباه جدی دانست و افزود: وزارت علوم با همه امکانات و منابع موجود تلاش میکند تا پروژههای نا تمام دانشگاهی از جمله دانشگاه گلستان تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.
معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان از هیئت رئیسه دانشگاه خواست تا با همدلی و مساعدت سایر بخشهای اثرگذار استانی، برای جبران کمبود خوابگاه دانشجویی از امکانات و منابع استانی به ویژه از ظرفیت خوابگاهی دستگاههای اجرایی و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان استفاده کند.
گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان در ادامه نشست گفت: بدون تردید فقدان خوابگاه دانشجویی فعالیتهای آموزشی را مختل میکند که ما در برخی از دانشگاهها به ویژه استان گلستان با آن مواجه هستیم.
وی در حال حاضر ضریب خوابگاه دانشجویی کشور را ۳۸ درصد دانست و اظهار امیدواری کرد این ضریب به ۵۰ درصد ارتقا یابد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در ادامه گفت: با همکاری و مساعدت دانشگاه تلاش خواهیم کرد تا از محل اعتبارات پروژههای ۵۰ درصدی تکمیلی به ساخت و بهرهبرداری از ساختمان مشاوره و سلامت سرعت بیشتری ببخشیم.
گنجی با اشاره به تسریع در رفع مشکلات فعلی دانشگاه گلستان به راهکارهای دیگری از جمله؛ ارائه تسهیلات و ودیعه مسکن و همچنین تهیه و ساخت خوابگاه دانشجویان متاهل با همکاری وزارت عتف به ویژه صندوق رفاه دانشجویان و مشارکت دانشجویان اشاره کرد.
علیرضا خواجه شاهکوهی، رئیس دانشگاه گلستان با تشریح فعالیتهای علمی و توسعه دانشگاه؛ به جمعیت فعلی دانشجویی اشاره کرد و گفت: دانشگاه گلستان در ابتدای سال تحصیلی جدید میزبان ۵۴۰۰ دانشجو خواهد بود.
خواجه شاهکوهی با اشاره به این که همه دانشجویان دانشگاه گلستان از طریق آزمون سراسری جذب میشوند، تاکید کرد: خوشبختانه در حال حاضر تراز جذب دانشجو در دانشگاه گلستان مثبت ارزیابی میشود.
وی با اشاره به فقدان خوابگاه دولتی افزود: مهمترین نیاز فعلی دانشگاه، خوابگاه دانشجویی است، که برای رفع این مشکل در تلاش هستیم تا از همه امکانات دولتی و بخش خصوصی استفاده کنیم.
خواجه شاهکوهی عدم وجود سالن غذا خوری را یکی دیگر از موانع و مشکلات دانشگاه گلستان دانست و اظهار امیدواری کرد که وزارت عتف با تخصیص اعتبار لازم، زمینه را برای تکمیل پروژه نیمه تمام سالن غذاخوری دانشجویان فراهم کند.
وی ساخت و آمادهسازی ساختمان مرکز مشاوره و سلامت را یکی دیگر از پروژههای مهم و منحصر به فرد دانشگاههای کشور دانست و افزود: امیدواریم با مساعدت وزارت علوم و استانداری گلستان این پروژه در موعد مقرر مورد استفاده و بهره برداری دانشجویان قرار گیرد.
در ادامه حجتالاسلام قربان جلال مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گلستان با اشاره به تلاشهای انجام شده در بخشهای آموزشی و عمرانی دانشگاه، همدلی و وحدت رویه مسئولان ارشد کشور و استان را در تامین نیازهای مادی و معنوی دانشجویان خاطر نشان کرد و افزود: در نظام اجتماعی اسلام همه ما مسئولیت داریم و بخشی نگری در مبانی اندیشههای دینی معنا و مفهومی ندارد و برای خدمت به دانشجویان باید از همه ظرفیتهای موجود کشور بر اساس عدالت اجتماعی استفاده کرد.
وی با اشاره به درخواستهای مکرر و مطالبات فراوان دانشجویان مبنی بر تهیه خوابگاه مناسب و ارزان قیمت، از دکتر داداش پور خواست تا در تکمیل پروژههای نیمه تمام دانشگاه تعامل و همکاری ویژهای داشته باشند.