کد خبر:۱۰۲۹۵۹۹

عقب‌نشینی تل‌آویو از استخراج از میدان «کاریش» در سپتامبر

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، این رژیم استخراج گاز از میدان «کاریش» را تا ماه اکتبر به تعویق انداخته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد، این رژیم و لبنان به توافق ترسیم مرز‌های دریایی نزدیک شده‌اند و استخراج گاز از میدان «کاریش» که قرار بود در ابتدای ماه سپتامبر باشد به ماه اکتبر موکول شد.

در ادامه این گزارش آمده، بر اساس توافقی که با میانجی‌گری آمریکا بر روی آن کار می‌شود مرز‌های دریایی بازترسیم می‌‎شوند، یک سکوی گاز در لبنان و یک سکوی گاز در فلسطین اشغالی نصب می‌شود، بخشی از سکوی گاز لبنان در داخل مرز‌های مورد ادعای فلسطین اشغالی است و به این رژیم غرامت مالی داده می‌شود.

در ادامه این گزارش آمده، این دو سکو در فاصله پنج کیلومتری یکدیگر قرار دارند تا «موازنه رعب» را محقق کند و مانع از حمله به سکوی گازی رژیم صهیونیستی شود.

اخیرا، رسانه‌های صهیونیستی مانند روزنامه «هاآرتص» اعلام کردند که امکان حصول توافق در پرونده ترسیم مرز‌های دریایی میان لبنان و فلسطین اشغالی تا ماه آینده میلادی (سپتامبر) وجود دارد.

با وجود این‌که تحلیل‌های سیاسی رسانه‌های عبری از خوش‌بینی تل‌آویو در دست‌یابی به توافق با بیروت حکایت دارند، اما برآورد‌های نظامی رژیم صهیونیستی مبتنی بر احتمال درگیری است. در همین راستا، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد که تل‌آویو از بیم آنکه حزب‌الله قبل از امضای توافق ترسیم مرزی دست به عملیاتی بزند، در مرز لبنان و فلسطین اشغالی در آماده‌باش مستمر خواهد بود.

در تاریخ ۱۲ مرداد نیز حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای از پرواز سه پهپاد غیرمسلح بر فراز میدان گازی مورد مناقشه بین لبنان و رژیم صهیونیستی (کاریش) خبر داد. هرچند ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد هر سه پهپاد را رهگیری کرده و مورد هدف قرار داده است، اما حزب‌الله در بیانیه خود تأکید کرده بود که این پهپاد‌ها مأموریت اطلاعاتی داشته و توانسته‌اند مأموریت‌شان را با موفقیت انجام دهند و پیام مدنظر حزب‌الله را منتقل کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار