کد خبر:۱۰۲۹۷۶۳
در نشست هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت؛

فخر موسوی: تئاتر مقاومت را جدای از تئاتر حرفه‌ای نمی‌دانم

دبیر هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت بر برگزاری این رویداد به صورت بین المللی و در گستره ایران اسلامی و کشور‌های منطقه تاکید کرد و افزود: این جشنواره از شهریور ماه آغاز و تا آذر ماه ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

 به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وحید فخر موسوی با بیان اینکه جشنواره تئاتر مقاومت در ابتدای امر با نام جشنواره تئاتر دفاع مقدس برگزار می‌شد و در چندین دوره به عنوان جشنواره مقاومت برگزار شده است. گفت: در چندین سال هم به صورت دوسالانه برگزار شد و سال گذشته هفدهمین دوره آن و امسال هجدهمین دوره آن برگزار خواهد شد.

دبیر هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت با اشاره به تفاوت هجدهمین دوره این جشنواره با دوره‌های پیشین جشنواره در مورد تفاوت جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت نسبت به دوره‌های قبل گفت: افزوده شدن بخش بین الملل اول و بین الملل دوم و گستره جشنواره در ایران اسلامی و کشور‌های منطقه خواهد بود.

وحید فخر موسوی درباره افزایش بودجه هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت گفت: در این دوره از جشنواره نسبت به دوره‌های قبل بودجه جشنواره 50 درصد افزایش داشته است.

دبیر هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت یادآور شد: در بخش پیاده روی اربعین در دو سال گذشته 25 میلیون زائر حضور داشتند که پنج میلیون از این زائران ایرانی بودند و 20 میلیون زائر غیر ایرانی. در همین راستا ما آثار بدون دیالوگ را برای اجرا در پیاده روی اربعین انتخاب کردیم. بیشتر کار‌های اجرایی مبتنی بر تصویر از آیین‌های مختلتف سوگواری در ایران است.

فخر موسوی تصریح کرد: انجمن مستند بنیاد فرهنگی روایت فتح آثار نمایشی اجرایی این دوره از جشنواره را ثبت و ضبط می‌کند.

دبیر هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه چرا آثار با موضوع دفاع مقدس ممیزی می‌شوند و در جشنواره تئاتر مقاومت اجرا نمی‌شوند، گفت: ما در اجرای این آثار تابع قانون هستیم. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تابع قانون است، اینکه شرایط امروز با دیروز متفاوت است؛ ما بر اساس مر قانون به جلو می‌رویم، اگر کاری آن شرایط را داشته باشد اجرا می‌شود؛ شعار اصلی جشنواره تئاتر مقاومت هم افزایی و تعامل است.

وی درباره موازی کاری سازمان‌ها و نهاد‌ها در پیاده روی اربعین اظهار کرد: ما در دبیرخانه تئاتر مقاومت، مرکز هنر‌های نمایشی و حوزه هنری و سایر نهاد‌هایی که آثاری را در این رویداد اجرا می‌کند، همراه هستیم. هدف و سیاست ما این است که در کنار آن‌ها باشیم و با هیچ کدم تقابل نداریم.

فخر موسوی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو که آیا این جشنواره می‌تواند در بخش صحنه‌‎ای و تله تئاتر خروجی حرفه‌‎ای داشته باشد؟ گفت: من تئاتر مقاومت را جدای از تئاتر حرفه‌ای کشور نمی‌دانم. بسیاری از بزرگان تئاتر ما شروع کارشان با تئاتر مقاومت و دفاع مقدس بوده است. نباید گفت که تئاتر مقاومت با تئاتر کشور فرق دارند، گونه‌های تئاتری فرق می‌کنند، ولی همه در یک راستا کار می‌کنند، این تفکیک را بنده قائل نیستم. وی اضافه کرد: بخشی از کار‌های تولیدی جشنواره تئاتر مقاومت به اجرای عمومی می‌رسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار