کد خبر:۱۰۲۹۹۶۴
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

تحریم‌های داخلی گریبان‌گیر محصولات دانش‌بنیان / ارتباط نزدیک صنعت با دانشگاه‌ها + فیلم

مسئول فنی شرکت دانش‌بنیان دارویی گفت: بعضی مواقع دچار تحریم داخلی می‌شویم. مسائلی همچون صدور مجوزها، اعتبار مجوزها، ترخیص از گمرک و تمدید پروانه‌ها از جمله تحریم‌های داخلی هستند که با آن مواجه‌ایم.

تحریم‌های داخلی محصولات دانش‌بنیان را زمین‌گیر کرده است / ارتباط نزدیک صنعت با دانشگاه‌ها + فیلم     تیتر 13 شهریور

مهدی ناصری مسئول فنی شرکت دانش‌بنیان دارویی نصر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره دست‌انداز‌های اداری که در مسیر ثبت محصولات دانش‌بنیان وجود دارد گفت: علاوه بر بروکراسی‌هایی اداری که همواره اذیت کننده بوده، بعضی مواقع دچار تحریم داخلی می‌شویم.

وی درباره تحریم‌های داخلی گفت: مسائلی همچون صدور مجوزها، اعتبار مجوزها، ترخیص از گمرک و تمدید پروانه‌ها از جمله تحریم‌های داخلی هستند که با آن مواجه‌ایم. وقتی می‌خواستیم محصول را به عنوان یک محصول دانش بنیان ثبت کنیم حدود یک سال درگیر مکاتبه مستندات و دفاع فنی محصول بودیم در حالی که محصول تولیدی ما یک محصول یونیک و انحصاری بود. پس از یک سال موفق شدیم آن‌ها را قانع کرده و مجوز دانش‌بنیان را دریافت کنیم. اگر مشکلات داخلی مرتفع شود بستر تولید محصولات مشابه با فناوری بالاتر فراهم می‌شود.

 ناصری با اشاره به شعار سال و توجه به شرکت دانش بنیان گفت: تا الان هیچ تسهیلاتی از بابت دانش بنیان بودن دریافت نکردیم و در حال حاضر در مرحله تحقیق و توسعه به منظور تولید چهار محصول جدید نانویی قرار داریم که سه تا از آن‌ها منحصر به فرد در کشور و یکی از آن‌ها برای اولین بار در دنیا تولید می‌شود.



ناصری افزود: تحقیقات در بخش دارو بسیار پر هزینه است و  برای رسیدن به فرمولاسیون نهایی باید چند بار آزمون و خطا انجامشود  به همین دلیل پروسه زمانی طولانی مدتی را باید طی کنیم، ما درخواست داریم که برای اخذ تسهیلات به بانک‌ها معرفی شویم.



مسئول فنی شرکت دانش‌بنیان دارویی گفت: برای اولین بار در ایران از دو شرکت در استرالیا و سوئیس دانش فنی را خریداری کردیم. ولی  چندین سال است که در زمینه فرمالاسیون محصولات خودکفا شدیم و ۷ تا ۱۰ محصول جدید در هر سال  با فرمالاسیون داخلی و دانش فنی بومی  وارد بازار می‌کنیم.


ناصری در ادامه به ارتباط شرکت با مراکز علمی و دانشگاهی اشاره کرد و گفت: برای ادامه  روند با دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه اصفهان مرتبا در تماس هستیم و برای تست فارمی و بالینی محصولات با سایر مراکز دانشگاهی و آزمایشگاهی ارتباط برقرار می‌کنم و همچنین از پیشنهادات آن‌ها برای تولید محصولات جدید و بهبود محصولات فعلی استقبال کرده و تعاون و ارتباطات نزدیکی با مراکز علمی و دانشگاهی  کشور داریم.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار