آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۹۹۹۲

طرح بورسیه شغلی دانشگاه یزد برای پذیرفته شدگان مرحله اول تشریح شد

همایش توجیهی رشته های بورسیه شغلی دانشگاه یزد با حضور پذیرفته شدگان مرحله اول و خانواده های آنان در دانشگاه یزد برگزار شد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، همایش توجیهی رشته های بورسیه شغلی دانشگاه یزد با حضور پذیرفته شدگان مرحله اول و خانواده های آنان صبح امروزدر تالار آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه یزد برگزار شد.

 عباس کلانتری، رییس دانشگاه یزد در این مراسم با گرامیداشت هفته دولت، طرح بورسیه شغلی را گام مهمی در تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت برشمرد که برای اولین بار در کشور در دانشگاه یزد اجرا می‌شود.

کلانتری با تبریک به پذیرفته شدگان مرحله اول این طرح گفت: امسال تعداد ۲۵ شرکت صنعتی منتخب که از پیشینه مطمئن و مناسبی برخوردار هستند برای جذب داوطلبان اعلام آمادگی کرده‌اند که سازمان سنجش آموزش کشور در این مرحله، اسامی داوطلبان را به تعداد سه برابر ظرفیت برای انجام مصاحبه به دانشگاه یزد معرفی کرده است.

 

رییس دانشگاه یزد افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته قرار است نهایتاً اسامی ۱۷۰ نفر از متقاضیان بر اساس نتایج حاصل از مصاحبه، رتبه آزمون سراسری و اولویت‌های انتخابی آنان از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شود.


وی با بیان اینکه عدم پذیرش در بورسیه شغلی دانشگاه یزد هیچگونه محدودیتی برای پذیرش در سایر اولویت‌های انتخابی داوطلبان ایجاد نخواهد کرد، اظهار داشت: در این خصوص ملاک اصلی برای سازمان سنجش آموزش کشور اولویت‌های انتخابی داوطلبان در فرم انتخاب رشته است، بنابراین چنانچه رتبه و نمره داوطلب در آزمون سراسری منجر به قبولی در رشته‌ای بشود که در اولویت بالاتری نسبت به بورسیه شغلی دانشگاه قرار داشته باشد، پذیرش داوطلب در آن رشته قطعی خواهد بود ولو در بورسیه شغلی دانشگاه یزد نیز قبول شده باشد. از سوی دیگر، چنانچه داوطلبی در اولویت‌های انتخابی خود، بورسیه شغلی دانشگاه یزد را نسبت به رشته دیگری در اولویت قرار داده باشد و موفق به پذیرش در بورسیه شغلی نشود، حق او برای پذیرش در انتخاب‌های بعدی در رقابت با سایر داوطلبان محفوظ خواهد ماند.


رییس دانشگاه یزد با اشاره به اینکه امسال اولین تجربه کشوری در زمینه اجرای طرح بورسیه شغلی در دانشگاه یزد رقم خورده است، خاطرنشان کرد: با حمایت مسئولان استان و تلاش بی‌وقفه مدیران دانشگاه و صنعت سعی شده است طرح جامع و مناسبی تهیه و اجرا شود که در آن حقوق دانشجو و کارفرما به نحو احسن و منصفانه مراعات شود.

 

وی افزود: پرداخت دستمزد و حق بیمه طبق قانون کار و تعیین تکلیف خدمت سربازی در چارچوب طرح شهید صیاد شیرازی بنیاد نخبگان از جمله مزیت‌های این طرح است.


کلانتری با بیان این که طرح بورسیه شغلی با تعهد استخدام در سازمان‌های دولتی نظیر دانشگاه فرهنگیان کاملا متفاوت است، خاطرنشان کرد: تعهدات این طرح تابع قانون کار است و سوابق افراد و بیمه آنان مطابق با شرایط و ضوابط این قانون محاسبه و منظور خواهد شد.


رئیس دانشگاه یزد همچنین درباره نحوه انجام مصاحبه‌ها در دانشگاه یزد گفت: با توجه به اینکه در ۱۶ کد رشته پذیرش خواهیم داشت، ۱۶ کارگروه برای انجام مصاحبه‌ها تشکیل شده است که هر داوطلب طبق برنامه زمان بندی که متعاقبا اعلام خواهد شد، فقط برای یک بار در یکی از کارگروه‌های مصاحبه شرکت می‌کند و امتیاز او در این مصاحبه برای سایر رشته‌های بورسیه شغلی انتخابی وی نیز لحاظ خواهد شد. وی با بیان اینکه محتوای سئوالات مصاحبه به هیچ عنوان تخصصی نخواهد بود، اظهار داشت در این مرحله قرار است صرف نظر از رشته انتخابی داوطلب برای بورسیه شغلی، فقط میزان مهارت و توانمندی‌های عملی وی برای حضور در بخش صنعت ارزیابی شود.

 

وی تأکید کرد در این مرحله به هیچ عنوان سئوالات تخصصی مربوط به رشته‌های تحصیلی پرسیده نخواهد شد.


رییس بنیاد نخبگان یزد نیز در این مراسم به تشریح خدماتی پرداخت که از سوی این بنیاد برای پذیرفته شدگان رشته‌های بورسیه شغلی لحاظ خواهد شد. دکتر حیدر مفتاحی زاده گفت: در چارچوب طرح شهید وزوایی دانشجویان حایز شرایط می‌توانند از حقوق ماهیانه به مبلغ تقریبی ۱۵ تا ۲۰ میلیون ریال بهره‌مند شوند. وی افزود: در حالی که دانشجویان عادی برای بهره مندی از امتیازات طرح شهید وزوایی باید بعد از دو نیمسال تحصیلی اقدام کنند و در صورت احراز شرایط تحت پوشش آن قرار گیرند، دانشجویان بورسیه شغلی دانشگاه یزد این مزیت را خواهند داشت که از بدو پذیرش مشمول این طرح شده و از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد، اما تداوم بهره‌مندی از مزایای این طرح در سال بعد همانند سایر دانشجویان منوط به احراز شرایط لازم است که به طور سالانه این شرایط ارزیابی می‌شود. وی همچنین از پرداخت حق بیمه تکمیلی از سوی بنیاد نخبگان به دانشجویان بورسیه شغلی دانشگاه یزد خبر داد.


وی همچنین درباره انجام خدمت نظام وظیفه مشمولان طرح بورسیه شغلی هم افزود: در چارچوب طرح شهید صیاد شیرازی دانشجویانی که در مدت تحصیل خود از سوابق درخشان فناورانه و امتیازات لازم برخوردار شوند می‌توانند از طرح جایگزین خدمت نظام وظیفه استفاده کنند که بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته سوابق پرداخت بیمه دانشجویان بورسیه شغلی به عنوان امتیاز فناورانه برای آنان محسوب خواهد شد و این افراد می‌توانند پس از اتمام تحصیلات به جای خدمت نظام وظیفه در همان شرکت صنعتی که قبلا پذیرفته شده اند به کار خود ادامه دهند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار