آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۰۲۹۳

جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر منطقه ۱۷

شهردار منطقه ۱۷ از جمع آوری و ساماندهی معتادین متجاهر منطقه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۷، رضا شنگی شهردار منطقه با اشاره به جمع آوری معتادین متجاهر از سطح محلات مختلف منطقه، گفت: معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه طی یک هفته اخیر، با همکاری و تعامل همه جانبه کلانتری ۱۶۱ ابوذر و ۱۴۹ امامزاده حسن (ع) اقدام به جمع آوری و ساماندهی معتادین متجاهر در سطح منطقه کرده است.

شهردار منطقه افزود: در این اقدام ضربتی روزانه حدود ۱۵ معتاد متجاهر از سطح منطقه جمع آوری می‌شوند و پس از آن طبق تفاهم نامه بین معاونت اجتماعی و کلانتری‌های فوق الذکر، این افراد به پایگاه دهم مواد مخدر منتقل می‌شوند.

لازم به ذکر است شهروندان محترم منطقه در صورت مشاهده محل‌های تجمع معتادین، می‌توانند محل مربوطه را به سامانه ۱۳۷ اطلاع دهند تا در اسرع وقت نسبت به جمع آوری و ساماندهی این افراد اقدام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار