روایت حداد عادل از اهتمام رهبر شهید انقلاب به نماز + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۳۲۹۸

روایت حداد عادل از اهتمام رهبر شهید انقلاب به نماز + فیلم

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با تأکید بر نقش تربیت و ایمان در تحقق ارزش‌های دینی گفت: اقامه نماز و حدود الهی بیش از آنکه نیازمند قانون و برخورد باشد، به فرهنگ‌سازی و تربیت درونی افراد نیاز دارد و مسئله حجاب نیز صرفاً با وضع قانون سامان نمی‌یابد.
1
 

به گزارش خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو،غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در اجلاس سراسری نمازبا اشاره به اهتمام رهبر شهید انقلاب به نماز گفت: ایشان در تنظیم برنامه‌های خود به گونه‌ای عمل می‌کردند که برنامه‌ها یا به نماز منتهی شود یا پس از نماز آغاز شود و در وقت نماز، هیچ کار دیگری انجام نمی‌دادند.

وی افزود: رهبر فعلی انقلاب، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای نیز همان اهتمام و توجه ویژه رهبر شهید انقلاب به نماز را دارند.

 

کد ویدیو

برای اقامه حدود الهی نیاز به بگیر و ببند و قانون نیست/ مسئله حجاب فقط با وضع قانون سامان پیدا نمی‌کند

غلامعلی حداد عادل افزود:ما در کشور و حکومت اسلامی برای برپایی نماز و حدود الهی دو راه داریم.یا کار فرهنگی یا وضع قانون.

وی در ادامه بیان داشت: در حکومت دینی تربیت افراد اولا با ایمان درونی و تربیت صورت می‌گیرد.مسئله حجاب فقط با وضع قانون سامان پیدا نمی‌کند.

نماز بهترین وسیله برای اطاعت خداست.

کد ویدیو

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار