کد خبر:۱۰۳۰۶
انتشار 31 نشريه در دانشگاه لرستان
كارشناس نشريات دانشجويي دانشگاه لرستان گفت: 31 نشريه در اين دانشگاه منتشر ميشود.
مهدي اميد در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در لرستان، اظهار داشت: اين نشريات به صورت گاهنامه و در قالب نشريات علمي، تخصصي، فرهنگي، نشريات مستقل و نشريات تشكلهاي دانشجويي منتشر ميشوند.
كارشناس نشريات دانشجويي دانشگاه لرستان تصريح كرد: اين نشريات توسط انجمنهاي علمي، كانونها و تشكلهاي دانشجويي دانشگاه لرستان انتشار مييابد.
وي با اشاره به مشاركت حدود 250 دانشجوي اين دانشگاه در انتشار اين نشريات افزود: انتشار دو نشريه جديد وابسته به كانون موسيقي و كانون ادب اين دانشگاه در بخش امور نشريات دانشگاه در دست بررسي است.
اميد با اشاره به آمادگي تمام نشريات دانشگاه لرستان براي انتشار در نيم ترم اول سال تحصيلي جديد خاطرنشان كرد: انتشار نشريات دانشجويي در دانشگاهها فرصت مناسبي است تا با كشف استعدادها به پرورش آنها بپردازيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰