کد خبر:۱۰۳۱۲۷۷
مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان خبر داد

اجرای طرح‌های مختلف دفتر مشاوره و سلامت در سطح دانشگاه‌ها

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از اجرای طرح‌های مختلف از قبیل پات، تام، تاد، سرآغاز و غیره در سطح دانشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: در کارگروه تخصصی مشاوره و بهداشت با معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها داشتیم، آسیب‌های روانی و اجتماعی دانشجویان را در قالب معیار‌های مهمی که بر روی سبک زندگی، تعامل، ارتباطات و تحصیل تاثیر گذار است مطرح شد و متناسب با توصیفی که از وضع دانشجویان داشتیم، طرح و برنامه‌هایی که دفتر مشاوره و سلامت برای حل و فصل این مسائل دارد، بیان شد.

نعیمی افزود: یکی از این برنامه‌ها طرح ملی پات یا همان پیشگیری از افت تحصیلی است که بر اساس این طرح طی ۴ ترم می‌توانیم تعداد دانشجویانی که دارای افت تحصیلی هستند را به کمتر از نصف کاهش دهیم.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم عنوان کرد: در تابستان کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاه‌ها را دعوت کردیم و برایشان دوره‌های آموزشی گذاشتیم تا این همکاران از اول مهر ماه فرایند عملکردیشان را به گونه‌ای شروع می‌کنند که بعد از ۴ ترم به هدف مورد نظر طرح پاد برسیم.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از کار‌های بزرگ و مهم اصلاح آیین نامه تاسیس مراکز مشاوره است که این کار اتفاق افتاده و در اختیار وزیر علوم قرار داده‌ایم و یک تیم ۶ نفره مامور شده تا این آیین نامه را مورد بازبینی قرار بدهند و طبق آن اصالت بر پیشگیری است و مراکز مشاوره از انفعال خارج می‌شوند.

نعیمی با اشاره به سایر طرح‌ها و برنامه‌های دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: طرح تاد یعنی تجارب ارزشمند دانشجویان، تام یعنی تجارب ارزشمند مشاوران، مدیران و مددکاران است که از جمله دیگر طرح‌های وزارت علوم می‌باشد و براساس طرح تاد، از تجربیات دانشجویان بهترین ساز و کار مطلوب را در اختیار سایر دانشجویان قرار دهد، استفاده خواهد شد.

 مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان بیان کرد: برای آغاز سال تحصیلی طرح سرآغاز در نظر گرفته شده است که مطابق این طرح مددکاران و مشاوران مراکز در خوابگاه‌ها حاضر شده و با دانشجویان به ویژه ترم اولی‌ها هم کلام شده و با دانشجویان آشنایی ایجاد کرده و سنجشی در خصوص مشکلات احتمالی و احصای آن‌ها و در صورت نیاز دعوت به مرکز مشاوره برای کمک به حل مسائل انجام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار