آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۱۸۹

انتخابات مجمع دانشجویان پیرو خط امام و رهبری دانشگاه شهرکرد برگزار شد

 انتخابات مجمع دانشجویان پیرو خط امام و رهبری دانشگاه شهرکرد 8 آذر ماه با حضور 358 نفر از اعضای این تشکل در اين دانشگاه برگزار شد.
محمد مهدی داوود پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شهرکرد، با اعلام این خبر گفت: اسامی منتخبان پس از تأیید هیئت نظارت بر تشکل های اسلامی دانشجویان دانشگاه شهرکرد اعلام خواهد شد.
 
وی خاطرنشان کرد: در این انتخابات 16 کاندیدا از دانشجویان عضو مجمع دانشجویان پیرو خط امام و رهبری دانشگاه شهرکرد شرکت داشتند.
 
دبیر مجمع دانشجویان پیرو خط امام و رهبری دانشگاه شهرکرد یادآور شد: در این انتخابات 11 نفر به عنوان اعضای اصلی و دو نفر به عنوان اعضای علی البدل معرفی خواهند شد./انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار